Πηλαλίδης: «O Αερωπός δεν είναι κορεσμένος και δεν επαναπαύεται» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πηλαλίδης: «O Αερωπός δεν είναι κορεσμένος και δεν επαναπαύεται»



Αμέσως μετά από το σφύριγμα της λήξης του αγώνα Αερωπός Έδεσσας - Ολυμπιακός (23-25), ο Γιάννης Πηλαλίδης αναχώρησε με προορισμό την Αθήνα, όπου θα λάβει χώρα η Μεσογειάδα (17-22/02). Ο προπονητής του Αερωπού είναι συνεργάτης του τεχνικού της Εθνικής Εφήβων της Ελλάδας, Νίκου Γεωργιάδη και σήμερα (16/02), μάλιστα, οι δυο τους θα προπονήσουν (19:00-21:00) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Ο Πηλαλίδης δήλωσε στο greekhandball.com σχετικά με την αναμέτρηση με τους Ερυθρόλευκους: «Πραγματικά, αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μου. Η ομάδα μου έχει δείξει μέταλλο, γεγονός που είναι αξιομνημόνευτο. Το τελευταίο διάστημα κοιτάζει στα μάτια οποιοδήποτε πρόβλημα τής έχει προκύψει. Παρά το ότι είχαμε κάποια «νεκρά» διαστήματα και αντιμετωπίσαμε ορισμένες φορές τον κακό μας εαυτό, καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε στα ίσα τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι πιο ποιοτική από εμάς ομάδα.
Όταν, όμως, θέλεις να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα, τότε θα πρέπει να περιορίζεις τα «νεκρά» σημεία και συνολικά, τα λάθη. Παρ' όλα αυτά, είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Ο Αερωπός δείχνει πως δεν είναι κορεσμένος και πως δεν επαναπαύεται. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Γνωρίζουμε τα προβλήματά μας, όμως έχουμε θέσει στόχους, που θέλουμε τους να τους επιτύχουμε».


No comments