Φουντεδάκης στο greekhandball.com: «Οι διαιτητές λειτούργησαν σαν υπέρμετροι υποστηρικτές του ΠΑΟΚ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φουντεδάκης στο greekhandball.com: «Οι διαιτητές λειτούργησαν σαν υπέρμετροι υποστηρικτές του ΠΑΟΚ»Πολύ κακή χαρακτήρισε την διαιτησία του σημερινού (01/02) εντός έδρας αγώνα (26-28), με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ο γενικός αρχηγός του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, Μιχάλης Φουντεδάκης, ο οποίος δήλωσε στο greekhandball.com:
«Οι διαιτητές του αγώνα ήταν πολύ κακοί, καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Λειτούργησαν σαν υπέρμετροι υποστηρικτές του ΠΑΟΚ και ανέχθηκαν, καθολικά, την αμυντική συμπεριφορά των παικτών των φιλοξενούμενων, οι οποίοι πολλές φορές μάρκαραν τους αθλητές μας αντιαθλητικά, ρίχνοντας πολύ ξύλο.
Οι διαιτητές... έκλεισαν τα μάτια σε αυτές τις ενέργειες, επιτρέποντας το σκληρό παιχνίδι, αν και οφείλουν να τηρούν τους κανονισμούς. Εξαιτίας των αποφάσεών τους, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και στο τέλος του δεύτερου, κρίθηκε το ματς. Οι αθλητές του ΠΑΟΚ, που είναι φίλοι μας, δεν φέρουν ευθύνη σε όσα είδαμε σήμερα (01/02), στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η αποκλειστική ευθύνη ανήκει στους διαιτητές ! ».

No comments