Κερλίδη στο greekhandball.com : ΄΄ Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ για το ντεμπούτο μου με την Βέροια 2017΄΄ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κερλίδη στο greekhandball.com : ΄΄ Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ για το ντεμπούτο μου με την Βέροια 2017΄΄


Αυτή την φορά, το καλωσόρισμα θα έχει και αντίκρυσμα όπως και συνέχεια για την Ελένη Κερλίδη στην Βέροια 2017, καθώς, το δελτίο της εκδόθηκε  ( Σ.Σ. όπως αποκλειστικά, σας είχε ενημερώσει το greekhandball.com ) και όλα είναι έτοιμα ώστε να κάνει ντεμπούτο με την ομάδα της Ημαθίας, παίζοντας τον πρώτο αγώνα της με την φανέλα της, απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, για το πρωτάθλημα.
H 20χρονη αριστερόχειρας περιφερειακή, είχε συμφωνήσει το καλοκαίρι του 2018 με την Βέροια 2017, αλλά, εντέλει έμεινε στην Νέα Ιωνία, με  μεταγραφή λόγω σπουδών, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.
Πλέον, έφθασε η ώρα για την γεννημένη στο Μακροχώρι, Ελένη Κερλίδη που γύρισε στην πατρική κατοικία της και ζεί μαζί με τους γονείς της, σπουδάζοντας πια στη Θεσσαλονίκη, ώστε να παίξει με την Βέροια 2017, την τρίτη ομάδα της πόλης με την οποία θα αγωνισθεί στην καριέρα της, καθώς, προηγήθηκαν Φέρωνας και Φίλιππος.
΄΄ Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη΄΄ μας είπε η Ελένη μετά το τέλος της προπόνησης της Βέροιας 2017 και πρόσθεσε : ΄΄  Ανυπομονώ για τον πρώτο αγώνα μου με την Βέροια 2017, είμαι ψυχολογικά έτοιμη και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου όσο μπορώ περισσότερο, παίρνοντας βελτίωση μέσα από τους αγώνες΄΄.
Εκτός αποστολής, για προληπτικούς λόγους, θα μείνει η Αθηνά Βασιλειάδου.
Στη θέση της θα χρησιμοποιηθεί η ΑθανασίαΤσιτλακίδου.

No comments