"Αιχμηρή" τοποθέτηση Τσέρβαρ για τον τελικό του EURO: " Οι διαιτητές είχαν κακή πρόθεση" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Αιχμηρή" τοποθέτηση Τσέρβαρ για τον τελικό του EURO: " Οι διαιτητές είχαν κακή πρόθεση"


Ο τεχνικός της εθνικής Κροατίας, Λίνο Τσέρβαρ εξέφρασε με «αιχμηρό» τρόπο τα παράπονά του για τη διαιτησία των Νατσέφσκι- Νικόλοφ, στον τελικό του EURO κόντρα στην Ισπανία. Σύμφωνα με τον ίδιο, ηθική νικήτρια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι η ομάδα του, ενώ στάθηκε στον μεγάλο αριθμό των λαθών που έγινε από το διαιτητικό δίδυμο, στον αγώνα κόντρα στους Ίβηρες.

Μεταξύ άλλων ανέφερε στην εφημερίδα της χώρας του, Sportske Novosti :

"Σε ένα παιχνίδι δεν βλέπεις μόνο όσα συμβαίνουν σε αυτό, αλλά και τις αντιδράσεις. Δύο μέρες μετά τη διεξαγωγή του τελικού, κάποιοι φίλοι μου, μεταξύ των οποίων και διαιτητές που έχουν σφυρίξει πολλούς σημαντικούς αγώνες, μου τηλεφώνησαν και είπαν: "Λίνο, δες το βίντεο επειδή στον αγώνα κόντρα στην Ισπανία, πολλές φάσεις δεν δόθηκαν όπως θα έπρεπε». Φυσικά, τα ονόματά τους δεν μπορούν να ειπωθούν, αλλά όταν εξέτασα αυτό που μου είπαν, διαπίστωσα ότι ορισμένα πράγματα δεν ήταν σωστά. Μπορώ να πω ότι είμαστε απογοητευμένοι και ότι οι διαιτητές είχαν κακή πρόθεση Αυτός ήταν ο τελικός.
Φυσικά, σίγουρα θα δεχτώ κάποια λάθη, αλλά όχι έναν τόσο μεγάλο αριθμό και μάλιστα με τέτοιον τρόπο.
 Ξέρω ότι όλοι θα πουν ότι ο Λίνο διαμαρτύρεται ξανά, αλλά αποδείξτε ότι κάνω λάθος".

 Τέλος συμπλήρωσε ότι η Κροατία είναι η ηθική νικήτρια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος:

 "Νομίζω ότι είμαστε οι ηθικοί νικητές του EURO, στην πραγματικότητα δεν έχω καμία αμφιβολία γι'αυτό. Ψάχνουμε για μια εξήγηση, γιατί έγιναν όλα αυτά; Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει, ακόμα και ότι οι διαιτητές ήταν σωστοί. Ωστόσο θέλω να ακούσω και την άποψη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. "

No comments