«Παιδομάζωμα» στον ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Παιδομάζωμα» στον ΠΑΟΚΝα ενισχύσει τις ακαδημίες του θέλει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος καλεί μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της Θεσσαλονίκης να έρθουν σε επαφή με το χάντμπολ και εφόσον επιλεχθούν, να συμμετάσχουν σε προπονήσεις των ακαδημιών του Δικεφάλου του Βορρά.
Ακολουθεί το δελτίο Τύπου των Θεσσαλονικέων: «Μαθητές και μαθήτριες όλων των σχολείων της Θεσσαλονίκης καλούνται το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στο κλειστό της Παπάφη, για να λάβουν μέρος σε προεπιλογή και διαδικασία επιλογής υποψηφίων για συμμετοχή σε προπονήσεις των ακαδημιών χάντμπολ του ΠΑΟΚ.
Στους μικρούς αθλητές θα μοιραστούν κρουασάν χυμοί και διάφορα δώρα, ενώ θα τούς δοθεί η μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το άθλημα της χειροσφαίρισης.
Το παρών θα δώσουν οι αθλητές και προπονητές, Απόστολος Παλάσκας, Γιώργος Παπαβασίλης, Χάρης Μπαλτατζής, Εύη Μπουντούλα, Αγνή Ζυγούρα και Βάσια Γκάτζιου.
Την εκδήλωση έχει επιμεληθεί ο έφορος των ακαδημιών χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Αναστάσιος Παπαγιώτας, ο οποίος δέχθηκε σημαντική βοήθεια από τον Γενικό Γραμματέα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Αθανάσιο Καπετανάκη.

Για περαιτέρω πληροφορίες, στα τηλέφωνα:
Αναστάσιος Παπαγιώτας 6942065592
Αλέκα Κουρκουλάκη 6942600793».

Πηγή: acpaok.gr

No comments