Γκολούμποβιτς: «Σπουδαίο ματς για το ελληνικό χάντμπολ συνολικά» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γκολούμποβιτς: «Σπουδαίο ματς για το ελληνικό χάντμπολ συνολικά»


Εκ των πολυτιμότερων παικτών του Διομήδη Άργους, στην εντός έδρας νίκη (32-29) της ομάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ, ήταν ο Τζόρτζε Γκολούμποβιτς, που σημείωσε 7 γκολ.
Ο Σέρβος δεξιός ίντερ των «Λύκων» ανέφερε στο greekhandball.com: «Γνωρίζουμε πως η ΑΕΚ είναι μια πραγματικά καλή ομάδα, που δεν είχε χάσει, έως σήμερα, κανένα παιχνίδι στη σεζόν και ξέραμε, επίσης, πως αυτό το ματς θα ήταν δύσκολο για εμάς. Στο παρελθόν, η ΑΕΚ είχε πάντα πρόβλημα, όταν ερχόταν στο Άργος.
Από την αρχή του αγώνα, ήμασταν σκληροί στην άμυνα και «χτυπούσαμε» στις αντεπιθέσεις, έχοντας δώσει έμφαση στον περιορισμό του πίβοτ της ΑΕΚ, Πλάθα. Όλοι οι παίκτες της ομάδας μας αγωνίστηκαν καλά. Θα πρέπει να αναφέρω πως πρόκειται για νεανικό σύνολο, με μεγάλη καρδιά και λαμπρό μέλλον μπροστά του.
Οφείλουμε να συνεχίσουμε να προπονούμαστε με την ίδια ένταση, όπως τώρα και να εξελισσόμαστε όλο και περισσότερο. Ήταν ένα σπουδαίο ματς για το κοινό μας, που το απόλαυσε, αλλά και για το ελληνικό χάντμπολ, το Πρωτάθλημα συνολικά. Πλέον, συγκεντρωνόμαστε στο ματς απέναντι στον Αερωπό Έδεσσας». 

No comments