Κουμιτσάρσκα: "Συγχαρητήρια στις παίκτριές μου, που ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κουμιτσάρσκα: "Συγχαρητήρια στις παίκτριές μου, που ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα"



Η τεχνικός του Πανοράματος, Έλλη Κουμιτσάρσκα, με δηλώσεις της στο greekhandball.com,αναφέρθηκε στην αναμέτρηση κόντρα στην Προσοτσάνη. Η ίδια έδωσε συγχαρητήρια στις παίκτριές της, ενώ τόνισε ότι ο βαθμός της ισοπαλίας, ισοδυναμεί με την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Αναλυτικά είπε:

"Αναφορικά με τη διαιτησία δε θα ήθελα να σχολιάσω κάτι. Ήμασταν προετοιμασμένοι με βίντεο για την καταγραφή του αγώνα, αλλά δε θα ήθελα να επεκταθώ. Ο καθένας μπορεί να υποστηρίξει τα λόγια του, με αυτά που έχει στα… χέρια του.
Για εμάς αυτός ο βαθμός ισοδυναμεί με παραμονή στην κατηγορία. Δεν πρέπει να νομίζει κανείς ότι το Πανόραμα είναι χαλαρό, επειδή έχει οκτώ βαθμούς (σ.σ. πριν την αναμέτρηση με την Προσοτσάνη). Εξασφαλισμένη δεν είναι καμία ομάδα, από αυτές που βρίσκονται στην… ουρά. Εμείς είμαστε στο γκρουπ των ομάδων που αγωνίζονται για την παραμονή τους, μαζί με την Προσοτσάνη, την Πυλαία, τα Γιαννιτσά και τον Άρη Νικαίας.
Συγχαρητήρια στα κορίτσια μου, ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα, παρά τις δύσκολες καταστάσεις που προέκυψαν. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, από ψυχολογικής πλευράς και για τις δύο ομάδες, πόσο μάλλον δε για παίκτριες που είναι 17 και 18 χρονών. Στάθηκαν πολύ καλά, ήταν μάχιμες, πίστεψαν, το πάλεψαν και πήραν αυτό που ήθελαν".

No comments