Μαζική η συμμετοχή στη γιορτή χάντμπολ του Διομήδη Άργους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μαζική η συμμετοχή στη γιορτή χάντμπολ του Διομήδη Άργους


Ο Διομήδης Άργους διοργάνωσε χθες (9/2) με τεράστια επιτυχία το τουρνουά χάντμπολ Δημοτικών σχολείων. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, και στο ΔΑΚ Άργους δεν έπεφτε... καρφίτσα. Τα παιδιά που έδωσαν το παρών είχαν την ευκαιρία να παίξουν χάντμπολ και φυσικά να δουν από κοντά τους αθλητές του Διομήδη. Η ομάδα των "Λύκων", με ανάρτησή της στο facebook ,ευχαρίστησε τους γονείς των μικρών αθλητών για την εμπιστοσύνη που δείχνουν, ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη γιορτή που θα ακολουθήσει.

Η ανάρτηση του Διομήδη Άργους στο facebook:

"Ευτυχία να μοιράζεις χαμόγελα στα παιδιά''
Η σημερινή γιορτή σχεδιαζόταν με πολλή προσοχή εδώ και καιρό. Πάντα οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Διομήδης έχουν αυξημένη προσέλευση. Αυτό που αντικρίσαμε σήμερα όμως ξεπέρασε κάθε προσδοκία, κάθε προηγούμενο. Εκατοντάδες παιδιά με τους γονείς τους να περιμένουν από τις 8 το πρωί γεμάτα όρεξη και διάθεση να παίξουν χάντμπολ, να δουν τους Λύκους από κοντά και να τους ζητήσουν αυτόγραφα και φωτογραφίες.
Ένα πολύχρωμο ποτάμι από γελαστές φατσούλες που σε κατακλύζει από περηφάνια και συγκίνηση. Είναι οι στιγμές που συνειδητοποιείς ακόμα μια φορά την εκτίμηση και την αγάπη προς την οικογένεια του Διομήδη και τις αξίες που υπηρετεί. Οι στιγμές που η αγάπη του κόσμου αποδεικνύεται έμπρακτα και σε γεμίζουν με περισσότερη ευθύνη αλλά και περισσότερη όρεξη να συνεχίσεις. Να συνεχίσεις να υπηρετείς τις αξίες που πρεσβεύεις και έχουν κάνει όλον τον κόσμο περήφανο για το Διομήδη. Κανένας γονιός δεν πρόκειται να αφήσει το παιδί του να πάρει μέρος σε κάποια εκδήλωση αν δε νιώθει απόλυτα σίγουρος και ασφαλής. Και αυτό είναι κάτι που το έχει πετύχει απόλυτα ο Διομήδης και γιαυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται ό,τι πολυτιμότερο έχουν.
Κάθε παιδί είναι ξεχωριστό για εμάς και όλο το δυναμικό του Συλλόγου ήταν εκεί να προσέχει και να φροντίζει τον κάθε μικρό μας φίλο. Να παίξει, να χαρεί αλλά και να γνωρίσει από κοντά το χάντμπολ. Και κάναμε πολλούς νέους φίλους σήμερα, μεγαλώσαμε και άλλο την οικογένειά μας. Τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών όταν έφευγαν και οι φωνές τους ''πάμε να με γράψεις'' είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας.
Ραντεβού στην επόμενη γιορτή μας πλέον, να είστε όλοι καλά!"






























No comments