Το ΄΄ ευχαριστώ΄΄ του Πελεκίδη, η άμυνα που έκρινε τον τελικό κατά την Ζυγούρα και οι ιπποτικές παραδοχές από Δανήλο και Μ.Κεπεσίδου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το ΄΄ ευχαριστώ΄΄ του Πελεκίδη, η άμυνα που έκρινε τον τελικό κατά την Ζυγούρα και οι ιπποτικές παραδοχές από Δανήλο και Μ.Κεπεσίδου


O προπονητής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πελεκίδηςτ δήλωσε για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από την ομάδα του : ΄΄ Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς για τον ΠΑΟΚ και ο πρώτος στην καριέρα μου ως πρώτου προπονητή. Μεγάλο ευχαριστώ στη Διοίκηση του ΠΑΟΚ και στον κόσμο που ήταν για εμάς ο όγδοος παίκτης μας. Ευχαριστώ και στην οικογένεια μου για την στήριξη της. Ολα λειτούργησαν καλά για εμάς και η νίκη ήταν απόλυτα δίκαιη. Επόμενος στόχος το πρωτάθλημα. Θα γιορτάσουμε απόψε και από αύριο, τα κεφάλια κάτω. Μπράβο στις αθλήτριες μου΄΄.
Η αρχηγός του ΠΑΟΚ Αγνή Ζυγούρα, τόνισε : ΄΄ Πετύχαμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς. Η παρουσία μας ήταν εκπληκτική και η νίκη μας εμφατική. Συγκινητική η παρουσία του κόσμου, στην πολύ φιλόξενη πόλη της Βέροιας. Δεν αφήσαμε περιθώρια στην αντίπαλο μας και το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα, όπου βάλαμε τις βάσεις στο πρώτο μέρος ώστε να χτίσουμε διαφορά στη συνέχεια, καθώς, δεχθήκαμε μόνο 6 γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα΄΄.
Από την φιναλίστ Νέα Ιωνία, ο προπονητής της Μενέλαος Δανήλος επεσήμανε : ΄΄ Δεν καταφέραμε να διαχειρισθούμε την πίεση, καθώς, έχουμε νεανική ομάδα. Εχουμε μόνο θετικά να πάρουμε από την παρουσία μας στον τελικό. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια. Εμείς έχουμε πάρει ότι καλύτερο υπήρχε στην Ελλάδα στην ηλικία των 18-19 ετών, δουλεύουμε συστηματικά και έχουμε πλάνο. Για εμάς είναι θετικό αλλά και μάθημα το σημερινό ματς. Εχουμε να κερδίσουμε πολλά από αυτόν τον τελικό΄΄.
Η αρχηγός της Νέας Ιωνίας Μάγδα Κεπεσίδου, υποστήριξε : ΄΄ Η ομάδα μας είναι πολύ νεανική. Οσο μπορώ, βοηθάω τις πιο μικρές σε ηλικία, αλλά, λόγω της απειρίας μας παίξαμε πολύ αγχωμένα. Ο τελικός είναι μία εμπειρία και πλέον θα γυρίσουμε στην Αθήνα ώστε να συνεχίσουμε την δουλειά για να ανέβουμε σκαλί σκαλί. Θα δούμε τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Θα αναμετρηθούμε άλλες 4 φορές φέτος με τον ΠΑΟΚ, για το πρωτάθλημα πλέον και θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος΄΄. 

No comments