Επιστρέφει στους πάγκους ο Γκίσλασον, ανέλαβε την εθνική Γερμανίας! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστρέφει στους πάγκους ο Γκίσλασον, ανέλαβε την εθνική Γερμανίας!


Η Γερμανική Ομοσπονδία Χάντμπολ ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με τον σπουδαίο Άλφρεντ Γκίσλασον. Ο επιτυχημένος Ισλανδός προπονητής έχει κάτσει για έντεκα ολόκληρα χρόνια τον πάγκο του Κιέλου (2008-2019), οδηγώντας το μεταξύ άλλων στην κατάκτηση δύο Τσάμπιονς Λιγκ, επτά πρωταθλημάτων, επτά κυπέλλων και πέντε Σούπερ Καπ Γερμανίας.

Ο Γκίσλασον αναλαμβάνει άμεσα τις «τύχες» της εθνικής, με πρώτη αποστολή την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Υπενθυμίζεται ότι η Γερμανία μετέχει μαζί με την Σουηδία, τη Σλοβενία και την Αλγερία στο προολυμπιακό τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βερολίνο, από 17 μέχρι 19 Απριλίου.

Ο Πρόεδρος της Γερμανικής Ομοσπονδίας Χάντμπολ, Αντρέας Μίσελμαν, ευχαρίστησε τον μέχρι πρότινος προπονητή της χώρας, Κρίστιαν Πρόκοπ, ενώ παράλληλα καλωσόρισε τον Γκίσλασον. Αναλυτικά είπε:" Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κρίστιαν Πρόκοπ για τη συνεργασία μας και για την πορεία της εθνικής Γερμανίας στα τελευταία τουρνουά. Ωστόσο χρειαζόμαστε μια νέα ώθηση για να πετύχουμε τους στόχους μας και η πολυετή εμπειρία του Άλφρεντ Γκίσλασον, είναι ικανή να τη δώσει στην εθνική ομάδα".

No comments