Μανασάκης: «Από μικρός ονειρευόμουν αυτή τη μοναδική στιγμή, που θα σημείωνα τέρμα...» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μανασάκης: «Από μικρός ονειρευόμουν αυτή τη μοναδική στιγμή, που θα σημείωνα τέρμα...»


Ο Μανασάκης με το νούμερο 19, στη φωτογραφία, που εξασφάλισε το greekhandball.com

Το πρώτο του τέρμα στη Handball Premier πέτυχε χθες (02/02), με τη φανέλα του Διομήδη Άργους, ο 16χρονος δεξιός εξτρέμ, Παναγιώτης Μανασάκης, στο εντός έδρας παιχνίδι (26-21) με αντίπαλο τον Φαίακα Κέρκυρας.
Δηλώσεις του νεαρού, που πηγαίνει Δευτέρα Λυκείου, φιλοξενήθηκαν στη σελίδα των «Λύκων», στο Facebook («Diomidis Handball Club»): «Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, γεμάτο ένταση. Είχαμε πολύ πάθος και ενέργεια από την αρχή του αγώνα, αλλά και εξαιρετική ψυχολογία, λόγω της πρόκρισής μας στον τελικό του Κυπέλλου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την παρουσία μας μέχρι τώρα σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.


Ο Μανασάκης με το νούμερο 19, στη φωτογραφία, που εξασφάλισε το greekhandball.com

Ο Μανασάκης πρόσθεσε, επιπλέον: «Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι σκόραρα το πρώτο μου γκολ στη Handball Premier και ευχαριστώ τους προπονητές μου, που με εμπιστεύονται, καθώς και τους συμπαίκτες μου για τη βοήθειά τους. Είναι κάτι ξεχωριστό για εμένα, γιατί το ήθελα από μικρότερη ηλικία, που ήμουν ακόμη στα ηλικιακά τμήματα. Από μικρός ονειρευόμουν τη στιγμή που θα παίξω στην πρώτη ομάδα πόσο μάλλον τη στιγμή που θα σημείωνα τέρμα. Είχα την τύχη να γίνει αυτό στο γήπεδό μας και να εισπράξω το χειροκρότημα των φιλάθλων μας, ήταν μια μοναδική στιγμή. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά που έρχονται πίσω από εμένα να ζήσουν και αυτά τις ίδιες στιγμές.
Καλές οι χαρές και οι πανηγυρισμοί, όμως συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι του Σαββάτου (08/02). Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά σε καθημερινή βάση, γιατί μόνο έτσι θα πετύχουμε τους υψηλούς στόχους, που έχει θέσει η ομάδα».
Πάντως, χθες φαίνεται πως ήταν η... μέρα του Μανασάκη, αφού, πέρα από το γκολ που θα θυμάται για πάντα, πέτυχε και ένα από τα φλουριά της βασιλόπιτας του Διομήδη (σ.σ. ο συμπαίκτης του, Γιάννης Χαντέλης, ήταν ο δεύτερος τυχερός του ανδρικού τμήματος). Η ομάδα έκοψε την πίτα, γύρω στις 19:00, μετά από την αναμέτρηση με τους νησιώτες.



Ακολουθεί το βίντεο του τέρματος του Μανασάκη:

No comments