Ελπίδα για τον Ιωνικό, μπλέκει ο Άρης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ελπίδα για τον Ιωνικό, μπλέκει ο Άρης


Νίκη ελπίδας, όσον αφορά στην προσπάθεια αποφυγής των πλέι άουτ, πέτυχε (25-21) ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας, στην έδρα του, επί του Άρη Νικαίας Olympic Diagnostic. Αντίθετα, αυτή η ήττα στέλνει, κατά πάσα πιθανότητα, την ομάδα της Νίκαιας στη διαδικασία των πλέι άουτ, στα οποία θα διεκδικήσει την παραμονή της στη Handball Premier. Από την πλευρά των γηπεδούχων, ο Μπούτος, που σημείωσε 8 γκολ, ξεχώρισε στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο διακρίθηκε, για τους Κυανόλευκους, ο τερματοφύλακας, Συγγάρης. Κορυφαίος σκόρερ του αγώνα, μαζί με τον Μπούτο, αναδείχθηκε ο Αϊβαλιώτης.

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ OLYMPIC DIAGNOSTIC 25-21

Τα πεντάλεπτα: 1-1, 3-3, 5-6, 7-8, 10-9, 11-11 (σκορ ημιχρόνου), 13-12, 16-12, 17-14, 19-16, 21-18, 25-21

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ (Παπακώστας Μ.): Τσακνής, Παπαπούλιος 4, Νικολαΐδης, Αϊβαλιώτης 8, Νομικός, Αργυράκης, Γκέρτσος 1, Αποστολίδης 2, Ζαχάρης, Συγγάρης, Μπούτος 8, Μαντζόπουλος, Χελιώτης, Λιόλιος 2, Τσάτσας, Μπουλούμπασης

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ OLYMPIC DIAGNOSTIC (Μελετάκος Τ.): Λαδάκης 4, Ταουσάνης 2, Αθανασίου, Βλάχος 4, Γρηγοράκης, Μουλιάτος, Μαλανδρένιας, Ασβεστάς 3, Παπαδόπουλος, Ταβλαρίδης, Κρεμμύδας 2, Μιμίκος, Χουρσουντιάν 1, Τζουβάρας 3, Χαραλάμπους 2, Χρηματόπουλος

Διαιτητές: Μπέτμαν - Τζαφερόπουλος, Δίλεπτα: 6 - 3, Πέναλτι: 0/0 - 1/2

Β. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

«Με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, αποχώρησε από το γήπεδο για προσωπικούς λόγους, ο συνοδός της α' ομάδας κος Φουντεδάκης Μιχαήλ».

*Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του greekhandball.com, ο γενικός αρχηγός του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, Μιχάλης Φουντεδάκης, παρακολούθησε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και στη συνέχεια αποχώρησε από το γήπεδο, ώστε να μεταβεί στο «Ελ. Βενιζέλος», καθώς στις 22:20 θα αναχωρούσε η πτήση του με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης. Εκεί θα διεξαχθεί, αύριο (16/02, 17:00, ΕΡΤ), ο τελικός Κυπέλλου Ανδρών στο μπάσκετ, Προμηθέας Πάτρας-ΑΕΚ.

No comments