Διδασκάλου: «Ακατάλληλος, επικίνδυνος αγωνιστικός χώρος, ρισκάραμε την υγεία μας» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διδασκάλου: «Ακατάλληλος, επικίνδυνος αγωνιστικός χώρος, ρισκάραμε την υγεία μας»


Οι παίκτες του Ζαφειράκη Νάουσας, αλλά και των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης, ρίσκαραν την υγεία τους στο σημερινό (23/02) μεταξύ τους παιχνίδι (28-30), καθώς ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, στην Αλεξανδρούπολη, ήταν επικίνδυνος, τόνισε στο greekhandball.com ο παίκτης του Ζαφειράκη, Πέτρος Διδασκάλου (σ.σ. πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 9 τέρματα).
Ανέφερε: «Ήταν, όπως αποδεικνύει το σκορ, ένα δύσκολο ματς, για εμάς, σε μια δύσκολη έδρα. Όλες οι ομάδες, που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία, έχουν δυσκολευτεί σε αυτό το γήπεδο. Παράλληλα, είχαμε απουσίες παικτών, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Κάποια παιδιά, δυστυχώς, δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν. Άλλωστε, είμαστε ερασιτέχνες και πολλοί αδυνατούν, ορισμένες φορές, να αφήσουν τις δουλειές τους.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή έως το τέλος. Όποτε παίζαμε σοβαρά και με καθαρό μυαλό, αποκτούσαμε διαφορά στο σκορ, αλλά είχαμε και κενά διαστήματα. Συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας, πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Παίξαμε σ' έναν ακατάλληλο, επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο. Νωρίτερα, είχε, στο ίδιο γήπεδο, αγώνες τάε κβον ντο. Γλιστρούσε πάρα πολύ, δεν μπορούσαμε να παίξουμε με ασφάλεια. Έπρεπε, απλώς, να διεξαχθεί η αναμέτρηση και γι' αυτό αγωνιστήκαμε. Είχαμε ζητήσει να βρεθεί λύση, ωστόσο οι υπεύθυνοι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο, πέρα από το να καθαρίσουν τον αγωνιστικό χώρο τρεις φορές. Μακάρι να μπορούσε να αναβληθεί το παιχνίδι. Τότε, όμως, θα έπρεπε να ταξιδέψουμε ξανά στην Αλεξανδρούπολη. Ρισκάραμε την υγεία μας».

No comments