Κιάκος: "Αλλοίωση αποτελέσματος, θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κιάκος: "Αλλοίωση αποτελέσματος, θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας"



Τα έντονα παράπονα του για την τελευταία φάση του αγώνα κόντρα στο Πανόραμα, εξέφρασε με δηλώσεις του στο greekhandball.com, ο προπονητής της Προσοτσάνης, Γιώργος Κιάκος. Επιπλέον ανέφερε πως η ομάδα του θα καταθέσει ένσταση για την φάση, αλλά και για το γεγονός ότι ο κ. Χριστοδουλίδης δηλώθηκε ως τρίτος προπονητής στο δεύτερο ημίχρονο. Αναλυτικά όσα είπε:

«Παίξαμε καλά, φτάσαμε στη νίκη αλλά μια απόφαση την οποία δεν μπορούμε να καταλάβουμε μας τη στέρησε. Σημειώσαμε γκολ στο 59:59, το οποίο κατοχυρώθηκε αρχικά από τον διαιτητή γραμμής. Εκ των υστέρων παρ΄όλα αυτά το ακύρωσε χωρίς να συμβουλευτεί κανέναν. Θα προχωρήσουμε στην κατάθεση ένστασης, τόσο γι’ αυτόν τον λόγο, αλλά και επειδή μετά την αποβολή της προπονήτριας του Πανοράματος αλλά και του βοηθού της, δηλώθηκε ως τρίτος προπονητής, στο δεύτερο ημίχρονο, ο κύριος Χριστοδουλίδης. Θεωρούμε ότι κάτι τέτοιο είναι αλλοίωση αποτελέσματος και θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας, επειδή θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Αξίζαμε  τη νίκη και θα προσκομίσουμε και βίντεο για αυτά που ισχυριζόμαστε.
Τέλος θα ήθελα να πω ότι η αποβληθείσα προπονήτρια ήταν στη κερκίδα του παιχνιδιού και έδινε εντολές στις παίκτριές της. Θα πρέπει κάποιοι να μας απαντήσουν τι πραγματικά συνέβη. Δεν κλέψαμε κανέναν, «ιδρώνουμε» και θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία και το greekhandball να γράφει για εμάς, στην Α1 και όχι στην Α2».

No comments