Ρήξη χιαστών ο Κουμαραδέλης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ρήξη χιαστών ο Κουμαραδέλης



Ολική ρήξη χιαστών υπέστη, σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com, ο αθλητής του Φαίακα Κέρκυρας, Μάνος Κουμαραδέλης, ο οποίος τραυματίστηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι (25-22) της ομάδας του κόντρα στον Δούκα (15/02). 
Ο παίκτης των νησιωτών επιχείρησε σουτ, δίχως να πιέζεται από κανέναν αντίπαλο, στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και τότε ήταν, που... κόλλησε το αριστερό του πόδι. 
Ο ίδιος δήλωσε, σχετικά, στην ιστοσελίδα μας: «Έχω μιλήσει με την ομάδα, αναλαμβάνει την εγχείρηση. Θα χειρουργηθώ στα Γιάννενα, όμως δεν γνωρίζω ακόμη την ημερομηνία. 
Από τη νέα σεζόν θα μπορώ να αγωνιστώ ξανά. Παρ' όλα αυτά, είμαι ήρεμος, καθώς το έχω περάσει και στο παρελθόν, συγκεκριμένα πριν από 4 χρόνια, όταν αγωνιζόμουν στην ΑΕΚ. Τότε, ήταν στο άλλο πόδι, το δεξί. Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι επρόκειτο για ρήξη χιαστών, ωστόσο δεν ήμουν 100% σίγουρος, περίμενα τα αποτελέσματα της μαγνητικής, στην οποία υποβλήθηκα σήμερα (25/02). Αν και δεν πόνεσα, ούτε πονάω πολύ, μέσα μου ήξερα ότι είχα πάθει ρήξη χιαστών...».

Μάνο, δύναμη, υπομονή και καλή επάνοδο στα γήπεδα! Μπόρα είναι, θα περάσει...

No comments