Ο ΠΑΟΚ Κυπελλούχος Ελλάδος στις Γυναίκες, δίκαια 27-19 την Νέα Ιωνία στην Βέροια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ Κυπελλούχος Ελλάδος στις Γυναίκες, δίκαια 27-19 την Νέα Ιωνία στην Βέροια


Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, περισσότερο ψύχραιμος, είχε πιο πολλές λύσεις και με ατού την εμπειρία του και την δυνατότητα του να διαχειρισθεί καλύτερα τις ιδιαιτερότητες ενός τελικού, νίκησε  δίκαια την νεανική Νέα Ιωνία στην Βέροια με 27-19 και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών.
Στο ημίχρονο, ήδη, ο ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί με 12-6 και προοδευτικά, στο δεύτερο μέρος, με πολυφωνία στο σκοράρισμα, διεύρυνε την διαφορά απέναντι στην Νέα Ιωνία, παρά την καλή απόδοση της γκολκίπερ Μάγδας Κεπεσίδου.
Εξαιρετική η τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Μπρούνα Καμπόϊμ, η οποία έδωσε λύσεις στην ομάδα της με σειρά αποκρούσεων και μάλιστα αναδείχθηκε MVP του τελικού.
Στο 49΄, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με διαφορά 11 γκολ, την μεγαλύτερη στο παιχνίδι, με 23-19, ωστόσο, σταδιακά η Νέα Ιωνία περιόρισε το προβάδισμα του αντιπάλου της, χωρίς να καταφέρει τίποτα περισσότερο από ήττα με τελική διαφορά 8 τερμάτων, αν και είχε πλησιάσει και στα 6 γκολ, με σερί 5-0.

Διαιτητές : Πατιός-Τσιάνας

ΠΑΟΚ : Καμπόϊμ, Μούρνου 2, Παναγιωτίδου, Γκάτζιου 11, Σαμολαδά, Νίκολιτς 1, Φερφόλια 4, Χατζηπαρασίδου 5, Βαφειάδου 1, Ζυγούρα 3, Μεντεσίδου, Κωστοπούλου, Κρίτζαλη, Ματαρώνα, Νούσια, Τσικνάκη.
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ : Μ.Κεπεσίδου, Μακρή, Κολλύρη, Μανιά, Βασιλείου, Ζενέλι 1, Αργυροπούλου, Φράγκου 2, Νταβέφσκα 4 , Ν.Κεπεσίδου 4, Ντιμτσούδη, Ζηνωνίδου 6, Καρέλα, Χρυσοκέντη, Καραμάνου 2, Χριστοπούλου.

No comments