Μπαλωμένος και Λάρχομ ξανάσμιξαν στο ΟΑΚΑ, μετά από 14 χρόνια. Τι λέει ο Μπαλωμένος στο greekhandball.com για τον Σουηδό Ολυμπιονίκη και τα ΄΄ μυστικά΄΄ της Ντράμεν - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπαλωμένος και Λάρχομ ξανάσμιξαν στο ΟΑΚΑ, μετά από 14 χρόνια. Τι λέει ο Μπαλωμένος στο greekhandball.com για τον Σουηδό Ολυμπιονίκη και τα ΄΄ μυστικά΄΄ της Ντράμεν




Τα αηδόνια ξανάσμιξαν...
Ο 41χρονος  Σπύρος Μπαλωμένος, που πήρε νταμπλ με την ΑΕΚ το 2013 και σήμερα είναι προπονητής στις υποδομές της Ένωσης και ο 37χρονος Σουηδός  Γιόχαν Λάρχομ που πήγε τον περασμένο Οκτώβριο στη Ντράμεν, είχαν την ευκαιρία, έστω για λίγο, πριν από την προπόνηση της νορβηγικής ομάδας να μιλήσουν για τα παλιά.
Ποιά παλιά ;
Μα, για την διετία κατά την οποία ήταν συμπαίκτες στη σουηδική Σάντεχοφ, από το 2004 έως το 2006.
Μάλιστα, ήταν μαζί στην ομάδα που είχε αντιμετωπίσει τον Αθηναϊκό, στο Τσάμπιονς Λιγκ, τη σεζόν 2005-2006.


Ο Μπαλωμένος, ο οποίος αγωνίσθηκε 12 χρόνια στο εξωτερικό ( σε Σουηδία, Νορβηγία, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία ), θυμάται με όμορφα συναισθήματα την διετία του στην Σάντεχοφ, με την οποία είχε κατακτήσει το Πρωτάθλημα και αναδείχθηκε δευτεραθλητής την επόμενη χρονιά.
΄΄ Με τον Γιόχαν, έναν σπουδαίο άνθρωπο και αθλητή, ασημένιο Ολυμπιονίκη με την Σουηδία στο Λονδίνο το 2012, κρατήσαμε επαφή από τότε, αλλά, πάντα, όταν συναντάς αγαπημένα πρόσωπα, είναι σαν να μην έχει περάσει ο χρόνος ΄΄ είπε στο greekhandball.com ο Σπύρος Μπαλωμένος.
Ο Λάρχομ είχε αρχίσει να... βαριέται ως παίκτης-προπονητής της Σάντεχοφ, όταν ήλθε η πρόταση της Ντράμεν που τον... ξεσήκωσε και τον έστειλε στη Νορβηγία, όπου μπήκε και πάλι σε... δράση.


΄΄ Ο Γιόχαν γνωρίζει ότι η ΑΕΚ είναι πολύ καλή και φορμαρισμένη ομάδα και την σέβεται, αλλά βέβαιο είναι ότι θα γίνει όμορφο και δυνατό ματς, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν ρυθμό ΄΄, επεσήμανε ο Σπύρος Μπαλωμένος ( στη φωτογραφία της Σάντεχοφ, είναι στην πάνω σειρά, έβδομος από αριστερά προς τα δεξιά με το 26 και ο Λάρχομ, με το 7, δεύτερος στην ίδια σειρά, επίσης από αριστερά προς τα δεξιά ), ο οποίος πρόσθεσε :
΄΄ Σίγουρα, η ΑΕΚ θέλει νίκη και ει δυνατόν, με διαφορά, ώστε να πάει στη δύσκολη έδρα της Ντράμεν με πλεονέκτημα. Η Ντράμεν είναι μία παραδοσιακή ομάδα, με μία πόλη που είναι καθολικά στο πλευρό της και ασχολείται μάλιστα μόνο με το χάντμπολ. Οι σκανδιναβικές ομάδες παίζουν 60 λεπτά και τρέχουν συνέχεια. Θα είναι ματς με ενδιαφέρον, καθώς, όπως και εμείς έτσι και η Ντράμεν, έχει βάθος ως ομάδα. Θα γίνουν δύο πολύ ανταγωνιστικά παιχνίδια, ωστόσο, ευελπιστώ ότι θα αιφνιδιάσουμε τους Νορβηγούς και ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, με την βοήθεια του κόσμου της ΑΕΚ, που θα δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα πρωτόγνωρη για τους φιλοξενούμενους ΄΄.

No comments