Pregame: Πυλαία - Διομήδης Άργους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Πυλαία - Διομήδης Άργους



Μία θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών διεκδικούν Πυλαία και Διομήδης Άργους, μέσω των διπλών μεταξύ τους παιχνιδιών. Το πρώτο από αυτά, στο πλαίσιο των ημιτελικών, έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί αύριο (22/01, 18:00), στο γήπεδο της Πυλαίας.
Ο αθλητής των Θεσσαλονικέων, Μάρκος Ζαφείρης, σχολίασε στο greekhandball.com: «Αν και μια μακρά πορεία στο Κύπελλο δεν ήταν μέσα στους αρχικούς μας στόχους, καταφέραμε να φτάσουμε στα ημιτελικά, και πλέον απέχουμε μόλις δύο αγώνες από τον τελικό. Θα δώσουμε το 100%, ώστε να κατακτήσουμε την πρόκριση, που θα είναι, αναμφισβήτητα, ιστορική. Τα παιχνίδια θα είναι διαφορετικά από εκείνα του Πρωταθλήματος. Καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει, αύριο. Θα παλέψουμε για το θετικό αποτέλεσμα και την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψουμε στο Άργος με σκοπό να πάρουμε την πρόκριση, που τόσο θέλουμε».
Εκτός πλάνου βρίσκεται ο Κουκμίσης Κ., λόγω τραυματισμού σε δάχτυλο του χεριού του, ενώ αμφίβολοι, εξαιτίας ίωσης, είναι οι Παπαγεωργίου, Τριανταφυλλίδης Τ.
Από την άλλη, ο παίκτης των «Λύκων», Γιώργος Μαρκατάτος, τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Προερχόμαστε από μια πολύ δύσκολη νίκη κόντρα σ' έναν δυνατό αντίπαλο (σ.σ. Πυλαία, Πρωτάθλημα, 18/01, 34-29) και το γεγονός ότι παίζουμε ξανά απέναντί του είναι καλό για εμάς. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Πυλαία, ειδικά μέσα στην έδρα της. Θα πρέπει, επιπλέον, να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί εκτός από την καλή πορεία, που θέλουμε να διαγράψουμε στο Πρωτάθλημα, επιθυμούμε, επίσης, να τα πάμε καλά και στο Κύπελλο. Για εμάς, οι δύο θεσμοί έχουν την ίδια βαρύτητα».
Τιμωρημένος είναι ο Τσιγαρίδας και επομένως δεν θα αγωνιστεί. Παρ' όλα αυτά, θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας.

No comments