Αλλαγή στο πρόγραμμα του HANDBALL CLIMAX, λόγω τριών αποχωρήσεων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλλαγή στο πρόγραμμα του HANDBALL CLIMAX, λόγω τριών αποχωρήσεων



Αλλαγή της τελευταίας στιγμής προέκυψε στο αναπτυξιακό τουρνουά HANDBALL CLIMAX, λόγω της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων. Συγκεκριμένα αποχώρησαν οι ομάδες του Ολυμπιακού ΣΦΠ , Διομήδη Αργους και ΑΣΟΧ Φοίβος και ως εκ τούτου οι αγώνες ΠΑΟΚ - ΑΣΟΧ Φοίβος για την 7η - 8η θέση (Νο 65) , Ζαφειράκης Νόυσας - Διομήδης Αργους για 3η - 4η θέση (Νο 69) και ο τελικός των Παίδων ανάμεσα στον Ολυμπιακό ΣΦΠ και τον Αερωπό Εδεσσας (Νο 71) δεν θα διεξαχθούν.

H ανακοίνωση της οργανωτικής ομάδας του HANDBALL CLIMAX :

"Η οργανωτική ομάδα του 7ου HANDBALL CLIMAX CUP σας ανακοινώνει ότι λόγω της επιβαλλόμενης από τις καιρικές συνθήκες αποχώρησης των ομάδων του Ολυμπιακού ΣΦΠ , Διομήδη Αργους και ΑΣΟΧ Φοίβος, οι αγώνες ΠΑΟΚ - ΑΣΟΧ Φοίβος για την 7η - 8η θέση (Νο 65) , Ζαφειράκης Νόυσας - Διομήδης Αργους για 3η - 4η θέση (Νο 69) και ο τελικός των Παίδων ανάμεσα στον Ολυμπιακό ΣΦΠ και τον Αερωπό Εδεσσας (Νο 71) δεν θα διεξαχθούν. Οι υπόλοιποι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα.
     Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι σαν οργανωτική επιτροπή συμμεριζόμαστε απόλυτα την απόφαση των ομάδων για πρόωρη αποχώρηση, διότι είναι σαφές ότι αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια και το καλώς έχειν των αθλητών και αθλητριών.Ακόμη ευχόμαστε όλες οι ομάδες να έχουν μία ασφαλή και ομαλή επιστροφή στα σπίτια τους."

    Το πρόγραμμα των αγώνων, θα διαμορφωθεί ως εξής:

No comments