Το greekhandball.com αποκαλύπτει τα ονόματα των τεσσάρων, που αποκτά ο Δούκας από τον Νηρέα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το greekhandball.com αποκαλύπτει τα ονόματα των τεσσάρων, που αποκτά ο Δούκας από τον Νηρέα



Τέσσερις παίκτες, που αγωνίζονταν στον Νηρέα, αποκτά ο Δούκας ως ελεύθερους, έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Κατά πληροφορίες του greekhandball.com, αυτοί είναι οι Ηλίας Πάνου (23χρονος αριστερός εξτρέμ), Αναστάσης Πανταζής (24χρονος δεξιός εξτρέμ), Δημήτρης Καραδήμας (24χρονος τερματοφύλακας), Κώστας Τζάνος (23χρονος τερματοφύλακας). Η ιστοσελίδα μας είχε κάνει σχετική αναφορά, στις 27/12/19, για τις επαφές μεταξύ των δύο φιλικών σωματείων, με σκοπό την μετακίνηση των αθλητών (θυμηθείτε πατώντας εδώ).
Οι τρεις πρώτοι είναι παιδιά του Δούκα (σ.σ. ο Τζάνος ξεκίνησε από τον Πανιώνιο), με τον οποίο έχουν κερδίσει διακρίσεις, ενώ ήταν ακόμα μαθητές. Ο Πάνου έχει αγωνιστεί με την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων στο Τσάλεντζ Καπ, τις σεζόν 2014-15, 2016-17 και την τρέχουσα περίοδο πέτυχε με την φανέλα του Νηρέα, έως την απόσυρση της ομάδας από το Πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών (1ος όμιλος), 19 γκολ, ενώ ο Πανταζής, που έχει κατακτήσει Πρωτάθλημα Εφήβων με τον Δούκα, το 2012, σημείωσε 21 τέρματα.
Στις 30/01/18, στον προημιτελικό Κυπέλλου, Δούκας-Νηρέας (28-16), ο Πάνου πέτυχε 1 γκολ επί του Δούκα και ο τερματοφύλακας, Καραδήμας, επίσης, όπως προαναφέρθηκε, παιδί των Εκπαιδευτηρίων, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, ως παίκτης και εκείνος του Νηρέα.

No comments