Νομικός και επίσημα στον Ιωνικό Ν.Φ.- Επιβεβαιώση greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νομικός και επίσημα στον Ιωνικό Ν.Φ.- Επιβεβαιώση greekhandball.com


Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Νομικό, μέσω ανάρτησης της ομάδας στο facebook. Το greekhandball.com σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά από προχθές (13/1) για τον δανεισμό του παίκτη από τον Ολυμπιακό, στην ομάδα του Μάκη Παπακώστα.

Η ανάρτηση του Ιωνικού:

"Το τμήμα Handball του Ιωνικού Α.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με το ΝΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ.

Ο Νικόλας είναι γεννημένος στις 28.12.1996, αγωνίζεται στη θέση του αριστερού εξτρέμ και θα φοράει τη φανέλα με το Νο 05! Του ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής και να έχει πάρα πολλές προσωπικές και αγωνιστικές επιτυχίες!"

Οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη μετά την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας με τη νέα του ομάδα, όπως αυτές φιλοξενήθηκαν στο facebook της:

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την μεταγραφή μου σε μια τόσο ιστορική ομαδα όπως είναι αυτή του Ιωνικού.
Θέλω να ευχαριστώ πολύ τόσο τον προπονητή του Ολυμπιακου κ. Γιώργο Ζαραβινα και τον manager της ομάδας κ. Μπάμπη Προδρομιδη που συμφώνησαν σε αυτή την μεταγραφή όσο και τους ανθρώπους του Ιωνικού που με καλωσορισαν θερμα στην ομάδα απ τις πρώτες κιόλας μέρες.

Η φανέλα του Ιωνικού είναι πολύ βαριά, στόχος μου είναι να μπορέσω να συμβάλλω και γω με την σειρά μου σε αυτήν την αξιόλογη προσπάθεια που κάνει φέτος ο Ιωνικος στην Handball Premier.
Ακόμα θέλω να ευχηθώ στους παλιούς και νέους συμπαίκτες μου υγεία και μακρυά από τραυματισμους!!!"

No comments