EURO 2020: Ακάθεκτες Ισπανία και Κροατία, με άνεση οι Γερμανοί - greekhandball.com

Τελευταία νέα

EURO 2020: Ακάθεκτες Ισπανία και Κροατία, με άνεση οι Γερμανοί


Τρία παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν χθες (16/1), για τον κύριο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ισπανία και Κροατία συνέχισαν αήττητες την πορεία τους, πετυχαίνοντας εύκολες νίκες επί της Τσεχίας και της Αυστρίας αντίστοιχα. Οι Ισπανοί είχαν σε πολύ καλή βραδιά τον τερματοφύλακά τους, Γκονζάλο Πέρεθ ντε Βάργκας ο οποίος έκανε συνολικά 11 επεμβάσεις. Οι Ίβηρες είχαν μια διαφορά πέντε τερμάτων από το ημίχρονο (14-9), φτάνοντας τελικά σε μια άνετη επικράτηση.

Η Γερμανία πήρε τους δύο βαθμούς της νίκης χάρη στην θετική εμφάνιση του Τίμο Κάστενινκ, ο οποίος σημείωσε 6 γκολ (σε έξι προσπάθειες). Επιπλέον ο επιθετικός πλουραλισμός της (σκόρααραν όλοι οι παίκτες της, με εξαίρεση τους δύο τερματοφύλακες), έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος με αντίπαλο τη Λευκορωσία.

Στην "μονομαχία" ανάμεσα στους δύο συμπαίκτες του Κιέλου, Ντούβνιακ και Μπίλικ, ο πρώτος εν τέλει αναδείχθηκε νικητής. Οι Κροάτες πήραν προβάδισμα πέντε γκολ στη λήξη του πρώτου μέρους (13-8), και "έχτισαν" πάνω σε αυτό, ώστε να πάρουν τους δύο βαθμούς της νίκης.

Τα χθεσινά αποτελέσματα (16/1):

Ισπανία- Τσεχία: 31-25

Κροατία- Αυστρία: 27-23

Λευκορωσία- Γερμανία: 23-31


Το σημερινό πρόγραμμα (17/1):

17:00 Σλοβενία- Ισλανδία

19:15 Νορβηγία- Ουγγαρία

21:30 Πορτογαλία- Σουηδία

No comments