Ελληνικό χρώμα σε διεθνές αναπτυξιακό τουρνουά στη Ρουμανία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ελληνικό χρώμα σε διεθνές αναπτυξιακό τουρνουά στη Ρουμανία



Το τριήμερο 3, 4 και 5 Ιανουαρίου ήταν γεμάτο με πολύτιμες εμπειρίες για τις Κορασίδες, τις Παγκορασίδες Α΄ της Νέας Ιωνίας, αλλά και για την ομάδα των Βριλησσίων, οι οποίες πήραν μέρος σε αναπτυξιακό τουρνουά, που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Το «2ο Πρωτοχρωνιάτικο Κύπελλο», διοργανώθηκε με την υποστήριξη της Ρουμανικής Ομοσπονδίας Χάντμπολ, και μετείχαν επίσης οι CSM Βουκουρεστίου, Oυνιρέα Ντομπροέστι, Στίντα Βουκουρεστίου και CSS Βουκουρεστίου.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο γήπεδο Φλορεάσκα, αλλά τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ελάχιστη σημασία για τους συλλόγους. Αυτό που πραγματικά μετράει, είναι η ευκαιρία που είχαν τα παιδιά να αγωνιστούν σε ένα τουρνουά μαζί με ομάδες υψηλού επιπέδου, αλλά και η συλλογή εμπειριών που αναμφίβολα θα φανούν χρήσιμες στην εξέλιξή τους.

Αξίζει ένα μπράβο στις ομάδες για την συμμετοχή τους, σε διοργάνωση μίας χώρας του εξωτερικού και ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτή πραγματοποιήθηκε, μέσα σε περίοδο διακοπών για τις μικρές αθλήτριες.





Επίσκεψη στο παλάτι του Κοινοβουλίου της Ρουμανίας για τις παίκτριες της Νέας Ιωνίας:













Φωτογραφίες από την βόλτα της Νέας Ιωνίας στην πόλη του Βουκουρεστίου:











No comments