Στο Βουκουρέστι οι Κορασίδες του ΕΣΝ Βριλησσίων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο Βουκουρέστι οι Κορασίδες του ΕΣΝ Βριλησσίων




Σε τουρνουά στο Βουκουρέστι συμμετείχαν οι Κορασίδες του ΕΣΝ Βριλησσίων, από τις 2 έως τις 5 Ιανουαρίου. Η ομάδα απόλαυσε, βεβαίως, αξιοθέατα της ρουμανικής πόλης στο πλαίσιο του ταξιδιού της. Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του ΕΣΝ Βριλησσίων, όπως το απέστειλε στην ιστοσελίδα μας:



«Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το νέο έτος 2020 για την ομάδα Χειροσφαίρισης των Κορασίδων (U16) ΕΣΝ Βριλησσίων.
Η ομάδα, συνοδευόμενη από τον προπονητή της Δημήτρη Σκάρλο, συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά New Year’s Eve Cup, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Βουκουρέστι, στο γήπεδο Floreasca Hall από τις 2 έως τις 5 Ιανουαρίου 2020.



Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε, ύστερα από πρόσκληση της Ένωσης Χειροσφαίρισης Βουκουρεστίου στο πλαίσιο της αδελφοποίησης των δυο Ενώσεων (Bucharest Handball Association και Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής-ΕΣΧΑ), που βρίσκεται εν ισχύ από τον Ιούλιο του 2019.
Η αποστολή φιλοξενήθηκε σε αθλητικό κέντρο της πόλης υπό την εποπτεία και τη φροντίδα του αντιπροέδρου της Ένωσης Χειροσφαίρισης Βουκουρεστίου Μιχάϊ Πίρβου. Διεξήχθησαν τέσσερις αγώνες υψηλού αθλητικού επιπέδου με τα σωματεία CSM Βουκουρεστίου, Oυνιρέα Ντομπροέστι, Στίντα Βουκουρεστίου και CSS Βουκουρεστίου στο πλαίσιο μιας άψογης διοργάνωσης.



Η ομάδα είχε, επίσης, την ευκαιρία να ξεναγηθεί σε αξιοθέατα της πόλης, απολαμβάνοντας μια ζεστή και ευγενική φιλοξενία. Ευχόμαστε η γόνιμη αυτή εμπειρία να είναι το εφαλτήριο μιας μακράς και δημιουργικής συνεργασίας».

No comments