Ταξίδι... αστραπή του Χαραλάμπους, για να ενισχύσει τον Άρη Νικαίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ταξίδι... αστραπή του Χαραλάμπους, για να ενισχύσει τον Άρη Νικαίας



Στις 18:00 του Σαββάτου (18/01) ορίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com, να διεξαχθεί η αναμέτρηση Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic - Φαίακας Κέρκυρας, για το Πρωτάθλημα της Handball Premier.
Η ομάδα της Νίκαιας είχε αιτηθεί αναβολή του παιχνιδιού και μεταφορά του την Τετάρτη (22/01), καθώς ένας εκ των βασικών παικτών της, Αλέξανδρος Χαραλάμπους, βρίσκεται στην Κύπρο, της οποίας η Εθνική ομάδα χάντμπολ Ανδρών συμμετέχει στον πρώτο προκριματικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2022 (Ουγγαρία-Σλοβακία) και την Κυριακή (19/01) αγωνίζεται (18:00), στη βάση της, με αντίπαλο το Βέλγιο (σ.σ. η Κύπρος αντιμετωπίζει σήμερα (15/01), εκτός έδρας, το Βέλγιο).
Η ΟΧΕ δεν έκανε δεκτό το αίτημα του Άρη και προγραμμάτισε τον αγώνα, όπως και όλους τους υπόλοιπους, για το Σάββατο. Ο Άρης, έτσι, ζήτησε από τον 23χρονο πλέι μέικερ του να ταξιδέψει το Σάββατο από την Κύπρο, ώστε να ενισχύσει την ομάδα και την επόμενη ακριβώς ημέρα, Κυριακή, εκείνος θα επιστρέψει στην Κύπρο, για να ενσωματωθεί και πάλι στην Εθνική του.

No comments