Πελεκίδης: Ξεκινήσαμε με το... δεξί- Σαμολαδά: Θέλαμε να βρούμε ρυθμό και το καταφέραμε - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πελεκίδης: Ξεκινήσαμε με το... δεξί- Σαμολαδά: Θέλαμε να βρούμε ρυθμό και το καταφέραμεΟ Δημήτρης Πελεκίδης και η Ευγενία Σαμολαδά παραχώρησαν δηλώσεις στο γραφείο Τύπου του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκαν στο νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στην Πυλαία. Παράλληλα μίλησαν για το επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στην Νέα Ιωνία. Αναλυτικά όσα είπαν ο προπονητής και η παίκτρια του Δικεφάλου του Βορρά:

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Ξεκινήσαμε με το... δεξί, το ζητούμενο ήταν να πάμε το παιχνίδι σε υψηλό ρυθμό και το πετύχαμε παραπάνω από αυτό που είχα στο μυαλό μου. Η μη συμμετοχή της Ζυγούρα είχε να κάνει με προληπτικούς λόγους, δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό, επιλέξαμε να την προφυλάξουμε. Ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ματς με τη Νέα Ιωνία, είναι μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, στόχος μας είναι η νίκη πάνω σε αυτό δουλεύουμε».

Ευγενία Σαμολαδά:

«Κάναμε την προετοιμασία μας πάλι, με αυτό το παιχνίδι θέλαμε να βρούμε ρυθμό και το καταφέραμε. Μετά από ένα διάστημα δέκα ημερών πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Καταφέραμε να πετύχουμε αυτά που θέλαμε. Θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα τώρα για να προετοιμαστούμε απέναντι στη Νέα Ιωνία. Πιστεύω με τη σκληρή δουλειά που κάνουμε, θα τα καταφέρουμε».

No comments