Η Ελλάδα παίζει τα ρέστα της στο Τελ Αβίβ, με τις ευχές και την αγάπη όλων μας να την συνοδεύουν - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Ελλάδα παίζει τα ρέστα της στο Τελ Αβίβ, με τις ευχές και την αγάπη όλων μας να την συνοδεύουν

Η Εθνική Ελλάδος ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με προπόνηση στο γήπεδο όπου θα γίνει ο αγώνας με το Ισραήλ το Σάββατο ( 6.10 μ.μ., ΕΡΤ 3 ).
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Αρβανίτης δήλωσε στον ιστότοπο της ΟΧΕ : «Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τελικός στον όμιλο γιατί όποιος κερδίσει περνά στην επόμενη φάση. Εμείς έχουμε βέβαια και την ισοπαλία υπέρ μας. Είμαστε αρκετά έτοιμοι με καλή διάθεση και θα κάνουμε το καλύτερο για το αποτέλεσμα που θέλουμε να πάρουμε».
Από την πλευρά του ο  αριστερός εξτρέμ Άγγελος Τσίλης σχολίασε : « Από την αρχή της κλήρωσης του ομίλου νομίζαμε ότι σε αυτήν εδώ τη μέρα θα κριθεί η πρόκριση. Έτσι και θα γίνει. Νομίζω είμαστε 100% έτοιμοι όλα τα παιδιά και θα κάνουμε ότι μπορούμε αύριο. Έχουμε μελετήσει πολύ καλά τον αντίπαλο. Μην ξεχνάμε ότι με τον συγκεκριμένο αντίπαλο έχουμε τρία νικηφόρα αποτελέσματα έστω και με γκολ στο τέλος. Αυτό θα διεκδικήσουμε και αύριο. Δεν πάμε για την ισοπαλία ακόμη κι αν περνάμε, πάμε μόνο για τη νίκη».
Μετά από την καθαρή μαγνητική τομογραφία που έβγαλε στην Αθήνα ο Χρήστος Μυλωνάς, όπως ενημερωθήκατε από το greekhandball.com , υπολογίζονται για το ματς με το Ισραήλ οι εξής 16 παίκτες :Μυλωνάς, Κεδέρης, Δομπρής, Νικολαϊδης, Αραμπατζής, Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Τσίλης, Λιάπης, Καραμπουρνιώτης, Κανδύλας, Μάλλιος (Ολυμπιακός), Κυπραίος (ΠΑΟΚ), Ηλιόπουλος (Νορντχάιμ- Γερμανία), Μπουκοβίνας (Ες- Λουξεμβούργο), Πασσιάς (Σβερίν- Γερμανία), Κοτανίδης (Θιουδάδ Ρεάλ- Ισπανία).
Μόνο ο Παπαδιονυσίου από την Εθνική Ελλάδος και ο Στίλμαν  με τον Χαμαμί από την Εθνική Ισραήλ, είχαν αγωνισθεί στο παιχνίδι που είχε γίνει ανάμεσα στις δύο Εθνικές ομάδες πριν από 6 χρόνια, τον Ιανουάριο του 2014, όταν οι Ισραηλινοί είχαν επιβληθεί με 31-24, πάλι σε αγώνα ( από όπου η παρακάτω φωτο ) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, στην πόλη Ρεζιόν Λεζιόν, μπροστά σε 1.250 θεατές.
Ομως, στην βαθμολογία του Ομίλου η Ελλάδα είχε τερματίσει εντέλει πιο ψηλά από το Ισραήλ, με έναν πόντο διαφορά.

Οι Ισραηλινοί γνωρίζουν ότι το χωρητικότητας 3.500 θέσεων γήπεδο, όπου θα υποδεχθούν το Σάββατο την Ελλάδα, δεν είναι εύκολο να γεμίσει και έβαλαν εισιτήριο 5 ευρώ ενώ προγραμμάτισαν μία σειρά από δράσεις και προωθητικές ενέργειες.
Οπως επισημαίνει ο προπονητής τους Ολεγκ Μπουτένκο ΄΄ παίζουν δύο ομάδες το ίδιο σκληρές, με κοινά χαρακτηριστικά και η δύναμη της έδρας, σε αυτές τις περιπτώσεις, παίζει μεγάλο ρόλο, οπότε περιμένουμε ότι θα πάρουμε βοήθεια από το κοινό μας΄΄.


No comments