Pregame: Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας - Δούκας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας - Δούκας


Την δεύτερή του νίκη, στην έδρα του, στο Πρωτάθλημα, ψάχνει ο Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας, ο οποίος υποδέχεται, μεθαύριο (07/12, 20:00) τον Δούκα. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από ήττες από Αερωπό Έδεσσας (εκτός) και Διομήδη Άργους (εντός), αντίστοιχα.
Ο παίκτης του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας, Θοδωρής Γκέρτσος, υπογράμμισε στο greekhandball.com: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αν αναλογιστούμε ότι και οι δύο ομάδες προέρχονται από συνεχή αρνητικά αποτελέσματα και σίγουρα η νίκη είναι μονόδρομος.Ξέρουμε ότι ο Δούκας είναι ένα πειθαρχημένο και σκληροτράχηλο σύνολο, οπότε θα πρέπει από την πλευρά μας να δείξουμε υπομονή και διάρκεια στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και παράλληλα να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη της έδρας μας, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
Εκτός πλάνου του τεχνικού, Μάκη Παπακώστα, βρίσκονται οι τραυματίες, Χελιώτης, Παπαπούλιος.
Από την άλλη, ο αθλητής του Δούκα, Δημήτρης Μελετάκος, τόνισε μιλώντας στην ιστοσελίδα μας: «Προετοιμαζόμαστε καθημερινά για το παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό. Είναι μια δύσκολη έδρα, που μαζεύει αρκετό κόσμο. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, καθώς επίσης και να είμαστε συγκεντρωμένοι, για να πάρουμε την νίκη, που θα μας βοηθήσει βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά, αφού προερχόμαστε από ήττες στο Πρωτάθλημα. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τα αρνητικά αποτελέσματα και να παλέψουμε για τους δύο βαθμούς».
Στη διάθεση του κόουτς, Κώστα Μπούνα, είναι όλοι οι παίκτες των Εκπαιδευτηρίων.

No comments