Pregame: ΠΑΟΚ- Βέροια 2017 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΠΑΟΚ- Βέροια 2017



O ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (18/12) την Βέροια 2017 σε εξ΄ αναβολής αναμέτρηση για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.  Οι δύο ομάδες προέρχονται από νικηφόρα αποτελέσματα. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" επικράτησε με άνεση του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών με σκορ 35-12, επεκτείνοντας το σερί των νικών του στο ελληνικό πρωτάθλημα (5 νίκες σε 5 αγώνες). Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερο. Η ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη θα παραταχθεί πλήρης, με μοναδική εξαίρεση την Φωτεινή Νούσια (ρήξη χιαστού). Ο προπονητής του συλλόγου δήλωσε στην ιστοσελίδα μας:

"Αύριο (18/12) έχουμε το εξ΄ αναβολής παιχνίδι κόντρα στη Βέροια. Έχει επιστρέψει η Τέγια Φερφόλια, μετά την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας, ενώ όλη η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα. Μετά την αγωνιστική αδράνεια του προηγούμενου μήνα, είμαστε όλοι έτοιμοι για την σειρά των αγώνων που ξεκίνησε από τα Γιαννιτσά. Αποκλειστικός μας στόχος είναι η νίκη."

Η Βέροια 2017 από την άλλη πλευρά, κέρδισε το Πανόραμα με σκορ 30-25 για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε πέντε παιχνίδια, η ομάδα έχει συγκεντρώσει έξι βαθμούς και στην αυριανή (18/12) αναμέτρηση αν και έχει τον ρόλο του αουτσάιντερ, θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει μια θετική εμφάνιση, με σκοπό να αποκομίσει ψυχολογικά οφέλη ενόψει και του κρίσιμου παιχνιδιού του κυπέλλου κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο. Ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Χαραλαμπίδης, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του όλες τις παίκτριες, δήλωσε στο greekhandball.com:

"Σε διάστημα μιας εβδομάδας, δίνουμε τρία πολύ απαιτητικά παιχνίδια. Η αρχή έγινε το Σάββατο (14/12) κόντρα στο Πανόραμα, αύριο (18/12) ακολουθεί η αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια έχουμε το παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα των Γιαννιτσών για το Κύπελλο. Σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε μια διαχείριση του δυναμικού μας για να ανταπεξέλθουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ένα επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες. Προτεραιότητά μας είναι η αναμέτρηση του Κυπέλλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει, ότι αύριο (18/12) δεν θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, χωρίς τραυματισμούς."

H αναμέτρηση θα μεταδοθεί με εικόνα και ήχο από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο youtube.

No comments