H βράβευση των Μπραουδάκη και Πολύδωρου από τον Δούκα (vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

H βράβευση των Μπραουδάκη και Πολύδωρου από τον Δούκα (vid)


Δημήτρης Μπραουδάκης και Έκτορας Πολύδωρος τιμήθηκαν στη χθεσινή (21/12) αναμέτρηση κόντρα στη Δράμα, από τον Δούκα, καθώς οι δύο παίκτες για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν, θα παίζουν με τη φανέλα του  Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, ενώ παράλληλα θα σπουδάζουν. Ακολουθούν οι δηλώσεις των παικτών στο greekhandball.com και βίντεο με τη στιγμή της βράβευσής τους.

Ο Δημήτρης Μπραουδάκης δήλωσε:

"Η χθεσινή (21/12) ημέρα ήταν ιδιαίτερη για μένα και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν και για ό,τι έκαναν προκειμένου να την κάνουν πιο ξεχωριστή. Τον ΑΣΕ Δούκα τον αισθάνομαι σαν οικογένεια, καθώς από μικρό παιδί και για 14 σεζόν δεν έχω αγωνιστεί κάπου αλλού. Χθες δέχθηκα πράγματα που μόνο μια οικογένεια μπορούσε να μου τα δώσει και το εκτιμώ αυτό. Στην Κύπρο θα αγωνιστώ -μαζί με τον Έκτορα, με τον οποίο μεγαλώσαμε μαζί στον Δούκα- για την ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, όπου συγχρόνως θα σπουδάζω με αθλητική υποτροφία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα διοίκησης επιχειρήσεων."

Ο Έκτoρας Πολύδωρος ανέφερε χθες (21/11):

"Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τον Δούκα καθώς για το υπόλοιπο της σεζόν θα αγωνιστώ στο ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο Κύπρου. Πάντα όταν ένας κύκλος κλείνει τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα και ποσό μάλλον όταν λες για δεύτερη φορά αντίο στην ομάδα που σε μεγάλωσε. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες μου και την διοίκηση για την συνεργασία και στο προπονητή μου (σ.σ. Κώστα Μπούνα) που με βοήθησε να βελτιωθώ και να εξελιχθώ σαν παίκτης, αυτόν τον ενάμιση χρόνο. Καλή συνέχεια στην ομάδα μου χωρίς τραυματισμούς. Εις το επανιδείν."

Η ανάρτηση και το βίντεο του Δούκα στο facebook της ομάδας:


Ο Δούκας τίμησε δύο αθλητές της ανδρικής ομάδας χάντμπολ που έδωσαν το Σάββατο (21/12) το τελευταίο τους παιχνίδι φορώντας τη μπλε φανέλα. Δημήτρης Μπραουδάκης και Έκτορας Πολύδωρος, δυο παιδιά που προέρχονται από τα «σπλάχνα» του Συλλόγου μας και τον υπηρέτησαν πιστά.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Δημήτρης έχει 14 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ομάδα των Εκπαιδευτηρίων ενώ ο Έκτορας αναγκάστηκε, στα 18 του χρόνια, να αποχωρήσει λόγω σπουδών όμως τα τελευταία δύο χρόνια οι δρόμοι μας ξανά έσμιξαν!!!
Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα μας προσφέρατε!!!Καλή πορεία και καλή επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα!!!!
Εις το επανιδείν...

No comments