Αποκλειστικό: Φαίακας ο γκολκίπερ, Γεωργαλής - Αποχώρησαν οι Τζούκας, Πίτος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποκλειστικό: Φαίακας ο γκολκίπερ, Γεωργαλής - Αποχώρησαν οι Τζούκας, Πίτος



Σε προσθήκη στη θέση του τερματοφύλακα προχώρησε o Φαίακας Κέρκυρας, ο οποίος απέκτησε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του greekhandball.com, τον 19χρονο Αρτινό, Άγγελο Γεωργαλή. Ο νεαρός γκολκίπερ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με την φανέλα της Αναγέννησης Άρτας (Α2 Ανδρών, 2ος όμιλος), όμως μετά από την διάλυσή της και την αποχώρησή της από το Πρωτάθλημα (σ.σ. συμμετείχε και στην 3η στροφή και στη συνέχεια αποσύρθηκε), έμεινε δίχως ομάδα και έκανε προπονήσεις με τον ΑΟ Κοζάνης, ώστε να διατηρηθεί σε φόρμα. Ο Γεωργαλής έχει υπάρξει μέλος της Εθνικής Εφήβων, το 2018, στη Μεσογειάδα, ενώ είχε ταξιδέψει με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και στο Πανευρωπαϊκό, επίσης το 2018, στη Γεωργία.


Ο Γεωργαλής είναι ο πρώτος αθλητής από την πάνω σειρά και από τα αριστερά 

Ο ίδιος σχολίασε στην ιστοσελίδα μας για την συμφωνία του με τους νησιώτες: «Το καλοκαίρι μού είχε γίνει πρόταση από τον Φαίακα, ωστόσο, λόγω σπουδών (σ.σ. σπουδάζει στην Κοζάνη στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών), προτίμησα να παραμείνω στην Άρτα, καθώς έτσι θα ήταν πιο εύκολο για εμένα να συνδυάσω τις υποχρεώσεις μου ως φοιτητής. Μετά από την διάλυση της Αναγέννησης, μιλήσαμε ξανά με τον Φαίακα, αποδέχθηκα την πρόταση και ήδη μαζεύω τα πράγματά μου από το φοιτητικό μου σπίτι στην Κοζάνη, για να τα μεταφέρω στην Άρτα και στη συνέχεια να πάω στην Κέρκυρα. Ήθελα να συνεχίσω το χάντμπολ, το αγαπώ».
Επεσήμανε, επιπλέον: «Στον Φαίακα θα μάθω πολλά και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Θα έχω δίπλα μου τον Ευγένιο Κουλούρη, που είναι πολύ έμπειρος τερματοφύλακας και είμαι σίγουρος πως θα με βοηθήσει. Με τον προπονητή, Νίκο Ριγανά, είχαμε παίξει ως αντίπαλοι στην Α2, όταν εκείνος αγωνιζόταν στον Φαίακα και εγώ στον Πρωτέα. Έχουμε συναντηθεί, ακόμα, σε αγώνες τμημάτων υποδομής, μ' εκείνον, βέβαια, να έχει θέση τεχνικού».
Οι Φαίακες, επιπλέον, κατά πληροφορίες του greekhandball.com, έλυσαν την συνεργασία τους με τον Κώστα Τζούκα (πίβοτ) και με τον Πασχάλη Πίτο (πλέι μέικερ).

No comments