Η συνέντευξη Tύπου του Ολυμπιακός- ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η συνέντευξη Tύπου του Ολυμπιακός- ΑΕΚ



Οι προπονητές του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Γιώργος Ζαραβίνας και Δημήτρης Δημητρούλιας και οι παίκτες των δύο ομάδων, Πέτρος Κανδύλας και Χρήστος Μυλωνάς παραχώρησαν δηλώσεις αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι. Χαρακτηριστικά ανέφεραν:


Δημητρούλιας: ".Για εμένα ήταν η πρώτη μου εμπειρία σε ένα τέτοιο ντέρμπι, Ολυμπιακός εναντίον ΑΕΚ. Το παιχνίδι είχε πολύ ωραία ένταση. Χαίρομαι που το ζω από μέσα και για να πω την αλήθεια το ζήλευα. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για το σημερινό ματς. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που ξέρει και να παίρνει τα παιχνίδια και να τα "κλέβει" με την καλή έννοια, την αθλητική. Εμείς ξέραμε ότι θα έπρεπε να ήμασταν συγκεντρωμένοι για εξήντα λεπτά. Ήταν ένα παιχνίδι υψηλών τακτικών και από τις δύο ομάδες με βάση το υλικό τους. Για εμάς ήταν μια νίκη που μας δίνει μεγάλο ενθουσιασμό και μας βοηθάει να ρολάρουμε. Είμαστε μια καινούργια ομάδα στην πραγματικότητα. Έχω πει στα παιδιά ότι επιτρέπεται να χαρούμε για αυτή τη νίκη αλλά απαγορεύεται να ενθουσιαστούμε. Σε τρεις μέρες παίζουμε ένα νοκ- άουτ παιχνίδι σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Το κεφάλι μας είναι χαμηλά, είμαστε μια ομάδα που δουλεύουμε πολύ. Η υψηλή πνευματικότητα που είχαμε μας έδωσε τη νίκη και πιστεύω ότι θα γίνουν ποιοτικότερα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων στο μέλλον".

Ζαραβίνας: "Πρώτα απ΄ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΚ για τη νίκη. Σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού ήταν πιο σταθερή. Εμείς προσπαθήσαμε να βρούμε κάποιες λύσεις που άλλες φορές μας βρήκαν και άλλες φορές όχι. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στα δικά μου παιδιά για όλη την προσπάθεια που κάνανε, σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι ένα από τα πολλά παιχνίδια που θα παίξουμε σαν αντίπαλοι με την ΑΕΚ. Από αυτό το παιχνίδι χάσαμε αρκετά πράγματα, αλλά θα πρέπει να κερδίσουμε ακόμα περισσότερα. Έχουμε βρεθεί αρκετές φορές με την πλάτη στον τοίχο. Ότι κάναμε στις προηγούμενες περιπτώσεις θα πρέπει να το κάνουμε και τώρα. Θα δούμε τα λάθη μας αλλά και τα σωστά πράγματα που κάναμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε. Για άλλη μια φορά ήταν δίπλα μας και το θέλουμε δίπλα μας και στη συνέχεια."

Μυλωνάς: " Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι.Τα τελευταία δύο χρόνια, έχουμε περάσει πολύ δύσκολα μέσα στο Ρέντη και τις περισσότερες φορές φύγαμε με το αρνητικό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα, είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι. Παρόλο που μείναμε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, για τέσσερα γκολ, καταφέραμε και μείναμε στο πλάνο μας, και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου καταφέραμε να προηγηθούμε με δύο γκολ. Συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο μέρος και βρήκαμε λύσεις απ΄ όλη την ομάδα, καταφέρνοντας να μείνουμε συμπαγείς.

Κανδύλας:  Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. 'Ηταν μια δίκαιη, κατά κράτος νίκη. Από την πλευρά μας, όσο και να προσπαθήσουμε, είχα την αίσθηση ότι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ήμασταν ένα βήμα πίσω. Ότι και να κάναμε, οι παίκτες της ΑΕΚ το κάνανε λίγο καλύτερα από εμάς και αυτό αποτυπώνεται και στο τελικό σκορ, το οποίο δεν είναι μεγάλο, αλλά είναι μια σχετικά καλή διαφορά. Δεν μπορέσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο να μειώσουμε στο γκολ.Πρέπει να συνεχίσουμε. Την Πέμπτη (19/12) παίζουμε ένα νοκ- άουτ παιχνίδι στην Έδεσσα και το Σάββατο (21/12) κόντρα στο Άργος. Έχουμε μέταλλο και το έχουμε δείξει τα τελευταία δύο χρόνια. Ότι στραβοπάτημα και να κάνουμε, επανερχόμαστε πιο δυνατοί.

Σε ερώτηση για το τι θα άλλαζε στο παιχνίδι, ο τεχνικός του Ολυμπιακού,Γιώργος Ζαραβίνας, απάντησε:

" Δεν πήγαμε αρκετά καλά στα γκολ που δεχθήκαμε στη γραμμή από τα πίβοτ της ΑΕΚ. Στη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν καταφέραμε να φτάσουμε εύκολα στην τελική πάσα. Μας έλειψε ότι δεν επιμείναμε σε κάποια πράγματα στη διάρκεια του παιχνιδιού. "

Σε ερώτηση για το αν περίμενε ότι η τελική έκβαση του αποτελέσματος θα ερχόταν με αυτόν τον τρόπο, ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας απάντησε:

"Σε ένα ματς που δεν έχεις συγκρουστεί ακόμα με τον αντίπαλο, όλα είναι πιθανά. Περίμενα το οτιδήποτε, από μια κακή ήττα, μέχρι μια καλή νίκη. Ήταν πιθανό να κερδίσουμε, δεν ήταν έκπληξη. Σε σχέση με αυτό που περίμενε ο κόσμος είδαμε κάτι διαφορετικό. Είδαμε έναν Ολυμπιακό να τρέχει περισσότερο απ΄ όσο περιμέναμε και μια ΑΕΚ να προσπαθεί να διασπάσει την καλή άμυνα του Ολυμπιακού. Η ομάδα μου δεν έτρεξε όσο θα περίμενε ο περισσότερος κόσμος και ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε τόσο καλή άμυνα, όσο θα υπολογίζαμε."

Για το κομβικό σημείο της ανάκαμψης και για το τι ήταν αυτό που άλλαξε, ο τεχνικός της ΑΕΚ είπε:

¨Στην πραγματικότητα τίποτα. Δεν πήρα ούτε τάιμ άουτ. Σε πολλά πράγματα δεν είχαμε καθαρό μυαλό, όπως έγινε και με τον ΠΑΟΚ. Αλλά είμαστε μια ομάδα που ρολάρουμε. Στο 9-5 ζήτησα από τον Μόγια να παίξουμε ένα σετ που το ξέρουμε καλά. Καθαρίσαμε το μυαλό μας και μας βγήκε.

No comments