«Σαφάρι» Ολυμπιακού για αριστερό ίντερ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Σαφάρι» Ολυμπιακού για αριστερό ίντερ


Η φωτογραφία προέρχεται από την σελίδα του Ολυμπιακού, στο Facebook

Στις αγορές του εξωτερικού έχει εστιάσει ο Ολυμπιακός, με σκοπό να εντοπίσει αθλητή, που να αγωνίζεται ως αριστερός ίντερ και ο οποίος να μπορεί, με βάση την αξιολόγηση και την κρίση των υπευθύνων, να προσφέρει στην ομάδα.
Έπειτα από την αποχώρηση του Γκόραν Μπογκούνοβιτς, που δεν είχε ικανοποιήσει, πάντως, με την απόδοσή του, προέκυψε κενό στη συγκεκριμένη θέση και έτσι οι Πειραιώτες αναζητούν όχι απλώς έναν αντικαταστάτη του Κροάτη, αλλά έναν παίκτη, που να ενισχύσει ουσιαστικά το σύνολο στη μάχη για την κατάκτηση ενός ακόμα νταμπλ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του greekhandball.com, οι Ερυθρόλευκοι έχουν αποκλείσει δύο περιπτώσεις αθλητών, που συμπεριλαμβάνονταν, βεβαίως, στη μακρά λίστα των παικτών, οι οποίοι είχαν προταθεί. Επρόκειτο για τους Μάρκο Μάτιτς (31 ετών, Κροάτης), Ταρίκ Κασούμοβιτς (27χρονος Βόσνιος). Ο πρώτος, μάλιστα, είχε προταθεί στον Ολυμπιακό και το καλοκαίρι.
Επιπλέον, από την πειραϊκή ομάδα τονίζεται πως θα αποκτηθεί αριστερός ίντερ, μονάχα εάν η περίπτωση είναι αξιόλογη, καθώς επίσης και ότι πέρα από εκείνη την θέση η ομάδα δεν αναμένεται να προχωρήσει, εφόσον προχωρήσει, σε προσθήκη σε άλλη θέση.  

No comments