Κοσμίδης: «Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο φάνηκαν αδυναμίες μας» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κοσμίδης: «Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο φάνηκαν αδυναμίες μας»



Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Αρχέλαου Κατερίνης, στο πρώτο ημίχρονο, έμεινε ο Βασίλης Κοσμίδης, ο οποίος μαζί με τον Σάββα Καρυπίδη, έχει από το καλοκαίρι τον ρόλο και του προπονητή, έπειτα από τον χαμό του Σωκράτη Σκούφα.
Ο Κοσμίδης σχολίασε στο greekhandball.com: «Αρχικά, θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα των Ελπίδων Αμυνταίου για την μαχητικότητα που έδειξε και στα 60 λεπτά. Ήταν μια δύσκολη και άξια αντίπαλος.
Όσον αφορά σ' εμάς, κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, καθώς και στο γρήγορο παιχνίδι επιθετικά. Στο δεύτερο μέρος, φάνηκαν κάποιες αδυναμίες μας επιθετικά, με πολλά τετ α τετ χαμένα και αρκετά τεχνικά λάθη σε επίθεση και άμυνα. Ήταν εμφανής η απουσία από την αγωνιστική δράση, για αρκετές εβδομάδες και δεν μπορέσαμε, έτσι, να κρατήσουμε τον ίδιο ρυθμό για 60 λεπτά.
Παρ' όλα αυτά, καταφέραμε να διατηρήσουμε την διαφορά του πρώτου ημιχρόνου και να πάρουμε το παιχνίδι. Θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μας για την αξιοπρεπή παρουσία τους όχι μόνο στον αγώνα, αλλά και στην προσπάθεια, που γίνεται στις προπονήσεις».

No comments