Όσα προσδοκά, εύχεται και αφήνει πίσω του ο Μαστορογιάννης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Όσα προσδοκά, εύχεται και αφήνει πίσω του ο Μαστορογιάννης



Τον απολογισμό του 2019, αλλά και της τρέχουσας σεζόν, για τον ΠΑΟΚ, έκανε ο αθλητής των Θεσσαλονικέων, Γιώργος Μαστορογιάννης, ο οποίος υπογράμμισε, επιπλέον, τι προσδοκά από το νέο έτος, ενώ μετέφερε τις ευχές του προς τους φιλάθλους της ομάδας.
Ο Μαστορογιάννης σχολίασε στο acpaok.gr: «Είμαστε στην τρίτη θέση, χωρίς να έχουμε παίξει καλό χάντμπολ, μ' ένα σοβαρό στραβοπάτημα. Ως θέση, αν θέλουμε να μιλάμε ρεαλιστικά, είμαστε φυσιολογικά, αλλά ως απόδοση ομάδας δεν είμαι ικανοποιημένος».
Όσο για το τι κρατάει από το 2019; «Όλο το 2019, από την περασμένη κιόλας αγωνιστική περίοδο, ήταν γεμάτο τραυματισμούς και κανένας στόχος δεν επιτεύχθηκε, οπότε είναι μια χρονιά, από την οποία δεν θα ήθελα να κρατήσω κάτι». Για το προσεχές έτος, τόνισε: «Περιμένω, πρώτα απ' όλα, υγεία. Όχι μόνο στην ομάδα μου, αλλά σε όλους τους αθλητές. Επίσης, να μπορέσει ο ΠΑΟΚ, μέσα από την καθημερινή προσπάθεια, να ανεβάσει το αγωνιστικό του επίπεδο».
Ο 38χρονος πλέι μέικερ ευχήθηκε προς τον κόσμο του Δικεφάλου του Βορρά: «Καλές γιορτές και υγεία στους φίλους του ΠΑΟΚ, που στηρίζουν το τμήμα παρά τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουμε ως ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να ανταποδώσουμε την αγάπη τους, μέσα από την αγωνιστική μας συμπεριφορά, καταβάλλοντας σε κάθε αγώνα την μέγιστη προσπάθεια, για να παίρνουμε τις νίκες».

No comments