Συνεχίζονται τα θετικά μηνύματα για τον μικρό Γιωργάκη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνεχίζονται τα θετικά μηνύματα για τον μικρό Γιωργάκη


Ο μικρός Γιώργος Ιωάννου βγήκε νικητής από το χειρουργέιο στο οποίο υποβλήθηκε προχθές (12/10) και σήμερα (14/12), ο πατέρας του, Λεωνίδας, ενημέρωσε πως ο γιος του είναι απολύτως υγιής, ενώ βρίσκεται κάτω από την  συνεχή παρακολούθηση των ειδικών ιατρών. Μάλιστα όπως ίδιος τόνισε, είναι πιθανή η μεταφορά του σε άλλο δωμάτιο ακόμα και σήμερα (14/12).

Το μήνυμα του πατέρα του Γιώργου, Λεωνίδα Ιωάννου, στο Facebook:

"Καλημέρα από Βιέννη αδέρφια!!!!!
(Ο Γιώργης μας, σας!!!!!! ) είναι καλά στην υγεία του βρίσκεται στην εντατική μονάδα με συνεχή παρακολούθηση και έλεγχο μετά το χειρουργείο της Πέμπτης. Υπάρχει πιθανότητα σήμερα Σάββατο να μεταφερθεί σε δωμάτιο αλλά θα το γνωρίζουμε λίγο αργότερα και μετά την επίσκεψη των χειρουργων. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους σας, είμαστε συγκινημένοι για το τεράστιο ενδιαφέρον και συγνώμη εάν σε κάποια μυνηματα ίσως δεν έχουμε απαντήσει.
Ο Ginakos μας απέδειξε έμπρακτα, (όχι ότι δεν το πιστεύαμε) ότι αξίζει στην ζωή να προσπαθείς, να μάχεσε, να δίνεις αγώνα κυρίως για σένα για την ζωή σου, και έπειτα για τους δικού σου ανθρώπους. Αυτό το παλικαράκι καθημερινά και ειλικρινά μας κάνει καλύτερους ανθρώπους και ευχαριστώ πάρα πολύ τον Θεό που διάλεξε την οικογένεια μου και εμένα για να μου δώσει αυτόν τον άγγελο.!!!!!!!Καλη δύναμη σε όλους σας, θα σας ενημερώνω συνέχεια για τον δικό σας Γιώργη να είστε σίγουροι."

No comments