Αποκλεισμός λόγω καιρού για τα κορίτσια του Πολυνίκη Ναυπλίου στα Χανιά, πρώτη νίκη για την ΕΑΧ στην Α2 Εθνική - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποκλεισμός λόγω καιρού για τα κορίτσια του Πολυνίκη Ναυπλίου στα Χανιά, πρώτη νίκη για την ΕΑΧ στην Α2 Εθνική




Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την ΕΑΧ Χανιά, μία νίκη και μία ήττα στην όμορφη κρητική πόλη για τον Πολυνίκη Ναυπλίου που έδωσε δύο ματς μέσα σε λίγες ώρες, χάνοντας στο πρώτο και νικώντας στο δεύτερο, αλλά, η ομάδα της Πελοποννήσου μπήκε σε μεγάλη ταλαιπωρία, καθώς, τα μέλη της αποστολής της αποκλείσθηκαν στα Χανιά, εξαιτίας απαγορευτικού απόπλου λόγω κακοκαιρίας.
Μάλιστα, το απαγορευτικό επικράτησε και για τις αεροπορικές πτήσεις και οριακά πρόλαβαν δύο άτομα που ακολούθησαν τον Πολυνίκη στα Χανιά, να επιστρέψουν στην Αθήνα, όπου έπρεπε, για ανελαστικούς λόγους, να μεταβούν.
Η αποστολή του Πολυνίκη διανυκτερεύει στο πλοίο της ΑΝΕΚ που επρόκειτο να ταξιδέψει στον Πειραιά, ωστόσο, υπάρχει αβεβαιότητα καθώς οι αναφορές για τις καιρικές συνθήκες δημιουργούν την αίσθηση ότι ενδέχεται να παραταθεί ακόμα και έως την Τρίτη το απαγορευτικό απόπλου, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει τώρα.
Το greekhandball.com παρουσιάζει το ρεπορτάζ του αποκλεισμού του Πολυνίκη, μόνο μετά την διαβεβαίωση από την ομάδα του Ναυπλίου ότι έχουν ειδοποιηθεί οι γονείς των αθλητριών, ώστε να μην υπάρξει ανησυχία.
Μπόρα είναι, θα περάσει και όλα θα πάνε καλά, με υπομονή...


ΩΡΙΩΝΑΣ ΧΑΝΙΩΝ-ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ : 9-21

Τα πεντάλεπτα : 0-1, 1-2, 3-4, 3-4, 3-6, 4-9     5-12, 5-13, 6-15, 7-16, 8-17, 9-21

Διαιτητές : Πρεβενά-Σαματά

ΩΡΙΩΝΑΣ ΧΑΝΙΩΝ : Δ.Καμηλάκη, Α. Καμηλάκη, Γκουλούση, Χαιρέτη, Κοσμαδάκη 1, Χλωράκη, Θεοδοσίου 2, Μυλωνάκη, Καραγκιοζοπούλου, Ζαχαράκου, Μακάρου, Φράρου 1, Νεμπαματάκη, Θεοδωρίδου 5.
ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ : Βορριά 3, Τζάγια 2, Ε. Μαυρογιάννη 7, Ζ. Μαυρογιάννη 2, Ρηγοπούλου, Παπαδοπούλου, Σταθοπούλου, Σαρρή, Καραμαούνα 2, Θεοδωροπούλου, Ο.Γκοράρι 3, Μ. Γκοράρι 2

ΕΑΧ ΧΑΝΙΑ-ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ :  24-11

Τα πεντάλεπτα :1-0, 2-1, 3-2, 7-3, 9-3, 12-3 ( ημίχρονο ), 13-4, 16-5, 18-6, 20-8, 23-9, 24-11.

Διαιτητές : Πρεβενά-Σαματά

ΕΑΧ ΧΑΝΙΑ : Σπανουδάκη, Ορνεράκη, Μπαλιάκα 2, Καϊλίδου, Γκογκολάκη 2, Σπυρίδου 7, Αγγελάκη, Χατζηβασιλείου, Σφακιανάκη 4, Παπανικολοπούλου 3, Παρασίδου, Γερεουδάκη 1, Ξαφερλλάρι, Μαρκουλάκη 5, Τοκμαχίδου.

ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ : Ε.Μαυρογιάννη 5, Παπαδοπούλου, Ζ.Μαυρογιάννη, Θεοδωροπούλου, Καραμαούνα, Μ. Γκοράρι 1, Ο.Γκοράρι 5, Βορριά, Σαρρή, Τζάγια, Σταθοπούλου, Ρηγοπούλου.

No comments