Αποκλειστικό: Έκτακτο ΔΣ στην Ακαδημία Πάτρας, που εξετάζει αποχώρηση από το Πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποκλειστικό: Έκτακτο ΔΣ στην Ακαδημία Πάτρας, που εξετάζει αποχώρηση από το Πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών !




Ένσταση κατέθεσε η Ακαδημία Πάτρας, η οποία έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία του εκτός έδρας αγώνα της (24-22) με αντίπαλο την Νέα Ιωνία και μάλιστα, η διοίκησή της, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του greekhandball.com, κάλεσε για αύριο (9/12) έκτακτο ΔΣ, ενώ παράλληλα κάνει λόγο ακόμα και για αποχώρηση από το Πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών! Αύριο, επίσης, πρόκειται να εκδοθεί ανακοίνωση από τον σύλλογο, σχετική με την σημερινή (8/12) αναμέτρηση, με σκοπό να γνωστοποιηθούν οι θέσεις της ομάδας.
Η ομάδα της Πάτρας υποστηρίζει ότι θα έπρεπε να είχαν δοθεί υπέρ της πολλά επιθετικά φάουλ, καθώς και πέναλτι, ενώ διαμαρτύρεται εντόνως για μία φάση στο 56' της αναμέτρησης, για την οποία έχει γίνει αναφορά στο φύλλο αγώνος. Το greekhandball.com παρουσιάζει όσα γράφτηκαν από τους διαιτητές: 

Α ) «Στο 56' του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν με διαφορά ενός γκολ υπέρ της γηπεδούχου ομάδος, ο Β' διαιτητής, που ήταν διαιτητής γραμμής, σφύριξε φάουλ υπέρ της γηπεδούχου ομάδος, ακούγοντας στο γήπεδο σφύριγμα δικό του και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Κατοχύρωσε το γκολ, παίρνοντας πίσω το αρχικό σφύριγμα του φάουλ, που είχε σφυρίξει».

Β) «Αναφορικά με την ένσταση της φιλοξενούμενης ομάδας αναφέρουμε τα εξής: Στη συγκεκριμένη φάση δεν υπήρξε καταλογισμός φάουλ υπέρ της γηπεδούχου ομάδος και απλώς κατακυρώσαμε το γκολ. Ως εκ τούτου, θεωρούμε ότι δεν υπήρξε καμία παράβαση κανονισμού. Ουδεμία άλλη παρατήρηση».

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον προπονητή της Ακαδημίας Πάτρας, Γιάννη Παπαγιαννόπουλο, ώστε να εξασφαλίσει δηλώσεις. Ωστόσο, ο τεχνικός της σημερινής φιλοξενούμενης ομάδας, μάς αποκάλυψε: «Είναι εντολή της διοίκησης, διά του αντιπροέδρου της, Κώστα Διαμαντόπουλου, να μην γίνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικό με το σημερινό ματς. Διαμαρτυρόμαστε, παρ' όλα αυτά, για την διαιτησία της αναμέτρησης. Αύριο, θα συγκληθεί έκτακτο ΔΣ και παράλληλα, η Ακαδημία των Σπορ θα ανακοινώσει τις θέσεις της, σε σχέση με το Πρωτάθλημα της Α2, ενώ θα εξετάσει πιθανή αποχώρησή της από αυτό».

No comments