Pregame: Πυλαία - Αερωπός Έδεσσας ManDynamic - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Πυλαία - Αερωπός Έδεσσας ManDynamic



Την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Handball Premier ανοίγει αύριο (12/11, 21:00) η αναμέτρηση Πυλαία-Αερωπός Έδεσσας ManDynamic. Το παιχνίδι προγραμματίστηκε στην συγκεκριμένη ημερομηνία, καθώς ο Αερωπός θα αναχωρήσει μία ημέρα αργότερα με προορισμό την Αγία Πετρούπολη (Ρωσία), όπου το Σάββατο (16/11) θα αντιμετωπίσει την Νέβα, για το Τσάλεντζ Καπ.
Ο παίκτης της Πυλαίας, Μπάμπης Ανανιάδης, σχολίασε στο greekhandball.com: «Παρά τις απουσίες, η ομάδα του Αερωπού παραμένει ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Είναι ένα πολύ καλά δουλεμένο σύνολο, γι' αυτό και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σταθερά στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, με αποκορύφωμα, μάλιστα, την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Από την πλευρά μας, ψάχνουμε τις νίκες, οι οποίες θα μας δώσουν πόντους, ώστε να ανέβουμε τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά. Το προσεχές ματς, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, για να συμβούν τα παραπάνω».
Για την ομάδα του Πάνου Γούσιου, αμφίβολος είναι μονάχα ο Ραντούλοβιτς, λόγω προβλήματος τραυματισμού (τράβηγμα στο γαστροκνήμιο).
Από την άλλη, ο παίκτης του Αερωπού Έδεσσας ManDynamic, Σάκης Αθανασίου, τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Πρόκειται για ένα ούτως ή άλλως πολύ δύσκολο ματς, το οποίο γίνεται ακόμα πιο δύσκολο μετά από το ατυχές συμβάν της προηγούμενης αγωνιστικής, όταν αποβλήθηκαν τρεις παίκτες μας. Πάμε για τη νίκη, το μυαλό μας πρέπει να είναι 100% στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Παρ' όλο που έχει μεσολαβήσει μικρό χρονικό διάστημα από το τελευταίο παιχνίδι μας (σ.σ. τόσο ο Αερωπός, όσο και η Πυλαία έπαιξαν το Σάββατο, 09/11), αισθανόμαστε πολύ καλά ψυχολογικά». Πρόσθεσε, επιπλέον: «Αυτή την εβδομάδα, λόγω και των ευρωπαϊκών, έχουμε μόνο... χάντμπολ. Για αρχή, όμως, κοιτάμε το αυριανό (12/11) ματς. Στη συνέχεια, θα αφοσιωθούμε στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, με σκοπό να αποσπάσουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε. Ό, τι κι αν γίνει, θα είναι υπέρ μας, καθώς πρόκειται για μία ξεχωριστή εμπειρία. Στόχος μας είναι να προσθέτουμε κάθε χρόνο και κάτι παραπάνω».
Εκτός πλάνου για την ομάδα της Έδεσσας είναι οι τιμωρημένοι, Μισαηλίδης, Βαφείδης, Μαυροδουλάκης.

No comments