Τα αποτελέσματα των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη



Μελσούνγκεν, Βογκόσκα και Νέβα Αγίας Πετρούπολης είχαν μεσοβδόμαδες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα εγχώρια πρωταθλήματα τους σε Γερμανία, Βοσνία και Ρωσία αντίστοιχα, κατά τη χθεσίνη και προχθεσινή ημέρα (30-31/11).

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τρίτο προκριματικό γύρο του EHF Cup, Μελσούνγκεν αντιμετώπισε εκτός έδρας το Κίελο και γνώρισε την ήττα με σκορ 38-26 (20-14 ημίχρονο). Οι γηπεδούχοι με σύμμαχο την «καυτή» έδρα τους νίκησαν δίκαια προσπερνώντας στην βαθμολογία τη Μελσούνγκεν. Για την αντίπαλο του Ολυμπιακού που πλέον βρίσκεται στην τέταρτη θέση της Μπουντεσλίγκα με 15 βαθμούς, ο Άλεντορφ σημείωσε 9 τέρματα ενώ Λέμκε και Χάφνερ είχαν από 4. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών των φιλοξενούμενων στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις.

Η Βογκόσκα, ομάδα με την οποία θα κοντραριστεί η ΑΕΚ για τον τρίτο γύρο του Τσάλεντζ Καπ, συνεχίζει να απογοητεύει καθώς γνώρισε νέα ήττα, αυτή τη φορά από την Ίσκρα εκτός έδρας με 27-25 (14-13 ημίχρονο).Η Βογκόσκα δεν κατάφερε να πάρει τον έλεγχο σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και με αυτό το αποτέλεσμα παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 4 βαθμούς σε 6 αγώνες. Πρώτος σκόρερ για τους ηττημένους ο Τραβάρ με 6 τέρματα.



Τέλος  η αντίπαλος του Αερωπού Έδεσσας, Νέβα Αγίας Πετρούπολης ηττήθηκε με 32-29 (18-15 ημίχρονο) από την Σπαρτάκ Μόσχας, εντός έδρας και υποχώρησε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος της Ρωσίας, με 14 βαθμούς.



No comments