Παραδόθηκε στην ανώτερη Νέβα ο Αερωπός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παραδόθηκε στην ανώτερη Νέβα ο Αερωπός


Ο Αερωπός Έδεσσας ηττήθηκε με 35-20 από την ανώτερη Νέβα, σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στην Αγία Πετρούπολη,  για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάλεντζ Καπ. Παρά την ήττα, οι παίκτες του Γιάννη Πηλαλίδη αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες, κόντρα σε μια αντικειμενικά καλύτερη ομάδα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αερωπό να δυσκολεύεται στο επιθετικό κομμάτι και τον Μπάρμπα να πραγματοποιεί ορισμένες εξαιρετικές αποκρούσεις, μην επιτρέποντας στην Νέβα να ξεφύγει στο σκορ. Ο Μισαηλίδης έδωσε το προβάδισμα για πρώτη φορά στην ομάδα του στο δέκατο τέταρτο  λεπτό (7-6) αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν γρήγορα με ένα σερί 4-0. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με το σκορ στο 15-10 υπέρ των Ρώσων.

Στο δεύτερο μέρος, φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, με τη Νέβα να πατάει… γκάζι και να «καθαρίζει» από νωρίς (20-10 στο τριακοστό έκτο λεπτό με γκολ του Εμιλιανένκο). Σταδιακά η διαφορά έπαιρνε όλο και μεγαλύτερες τιμές, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 35-20.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Μισαηλίδης με 9 τέρματα, ενώ για τους νικητές Εμελιανένκο και Τουράεφ πέτυχαν από 6.

Πλέον ο επαναληπτικός, της επόμενης εβδομάδας, στην Κοζάνη, έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, με την υπόθεση πρόκριση να είναι εξαιρετικά δύσκολη.


Διαιτητές: Φρίζερ- Χαραμούλ

Νέβα: Νασίροφ 4, Κουνγκούροφ 1, Εμελιανένκο 6, Μπάρτσεφ, Κοβαλένκο, Στολιάροφ 1,Σιμάνσκι 1, Τουράεφ 6, Σολοντοβνίκοφ 1, Μπογκντάνοφ 2, Νταραφέου, Βορονίν 1, Μπάμκιν 4, Σινίτσιν 5, Ντιατσένκο, Μάκιν 3


Αερωπός Έδεσσας: Αθανασίου, Μαυροδουλάκης, , Γάτσης, Κράλλης 3, Θεοδωρόπουλος 2, Δημάκης 2,  Μπάρμπας, Βαφείδης, Μισαηλίδης 9,Αποστολίδης 2, Κυριακού 1, Ρότζιος, , Καουέ 1

Δίλεπτα: 1-3, Πέναλτι: 2/2- 1/3

No comments