Διομήδης Άργους: «Μαζί, γιατί μαζί είμαστε πιο δυνατοί» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διομήδης Άργους: «Μαζί, γιατί μαζί είμαστε πιο δυνατοί»


Η διοίκηση του Διομήδη Άργους καλεί, μέσω μίας εξαιρετικά καλογραμμένης και παράλληλα ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας ανακοίνωση, το φίλαθλο κοινό της ομάδας να προμηθευτεί κάρτες διαρκείας, ώστε να στηριχθεί το σύνολο του Γιώργου Χαλκίδη, μέσα από την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
«Και φέτος οι «Λύκοι» μας χρειάζονται και θα μας έχουν δίπλα τους. Έτσι, άλλωστε, πετύχαμε τα πάντα μέχρι τώρα. Μαζί, γιατί μαζί είμαστε πιο δυνατοί. Στηρίζουμε έμπρακτα την ομάδα με την άκρως απαραίτητη παρουσία μας στο γήπεδο, προμηθευόμενοι μια κάρτα διαρκείας. Για να τους δώσουμε εμείς τα εφόδια να πραγματοποιήσουν την επάνοδο εκεί όπου πραγματικά πρέπει να βρίσκονται.Ψηλά, πολύ ψηλά.
Πρόκειται για μία περιορισμένη έκδοση καρτών (100), οι κάτοχοι των οποίων εκτός από την τιμή να είναι στυλοβάτες των ονείρων των «Λύκων» θα έχουν εγγυημένη πρόσβαση σε όλους τους εντός έδρας αγώνες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η προμήθειά τους θα γίνεται στο εκδοτήριο του Κλειστού της Ν. Κίου, καθώς και με τηλεφωνική επικοινωνία με την κα Λένα Πετράκη (6944257318).
Γίνε και εσύ συνοδοιπόρος στο όνειρο άμεσα!».

No comments