Τα αποτελέσματα των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη



Στην όγδοη θέση του πρωταθλήματος της Μπουντεσλίγκα έπεσε η Μελσούνγκεν, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο EHF Cup, μετά την εντός έδρας ήττα της από την Λειψία με σκορ 34-31 (17-14 ημίχρονο). Αυτή ήταν η δεύτερη στη σειρά ήττα για την ομάδα του Χάικο Γκριμ, παραμένοντας έτσι στους 15 βαθμούς, μετά από 12 αγωνιστικές. Ο Χάφνερ (7 γκολ) ήταν πολύ καλός επιθετικά, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει το αρνητικό αποτέλεσμα.


Η αντίπαλος της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάλεντζ Καπ, Βογκόσκα, πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Βοσνίας, αυτή τη φορά επί της Κόνιου, εντός έδρας με σκορ 26-22 (14-8 ημίχρονο). Η Βογκόσκα στο πρώτο δεκάλεπτο είχε πάρει μια διαφορά πέντε τερμάτων (6-1) και κατάφερε να φτάσει στη νίκη με σχετική ευκολία. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Ίμπρο Γιέλατσιτς με 5 γκολ. Μετά από 8 αγώνες, η αντίπαλος της "Ένωσης" έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς και βρίσκεται στην δωδέκατη θέση της βαθμολογίας.

Τέλος, νικηφόρα συνέχισε την πορεία της στο πρωτάθλημα της Ρωσίας η Νέβα, ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Αερωπός Έδεσσας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάλεντζ Καπ. Η ομάδα από την Αγία Πετρούπολη αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, επιβλήθηκε της Ακμπουζάτ με 31-21 (15-13 ημίχρονο). Οι Νασίροφ και  Εμελιανένκο συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό στην επίτευξη της νίκης, πετυχαίνοντας ο καθένας από 6 γκολ. Η Νέβα παρέμεινε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με 16 βαθμούς σε 10 αγώνες.


No comments