Συγκίνηση για τον Κερκυραϊκό... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συγκίνηση για τον Κερκυραϊκό...




Ο Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος ιδρύθηκε το 1893 και είναι από τα πρώτα μέλη του ΣΕΓΑΣ, ωστόσο, μόλις τον Απρίλιο του 2016 απέκτησε τμήμα χαντμπολ, χάρη στον Νίκο Πέρρο και τον Σπύρο Παγιάτη, που μπήκαν μπροστά.
Και στο ξεκίνημα της Β΄ Εθνικής, το περασμένο Σαββατοκύριακο, ήταν παρών και ο Κερκυραϊκός που έχασε στην Αρτα μετά από ΄΄ μάχη ΄΄, αλλά, ουδείς ασχολείται με το αποτέλεσμα...
Ο Νίκος Πέρρος λέει με συγκίνηση : ΄΄ Οταν ξεκινήσαμε αυτό το δύσκολο εγχείρημα στον "Ιστορικό" ΚΓΣ, με τον Σπύρο Παγιάτη, ονειρευτήκαμε αυτην την στιγμή ...ξεκινώντας από το -0 και βάλαμε στόχους 5ετίας ... Τα καταφέραμε πολύ νωρίτερα ... Και αυτό οφείλεται στο σωματείο μας (ΚΓΣ), στους αθλητές μας, αλλά και στον κοινωνικό περίγυρο που αγκάλιασε την ΥΓΙΗ αυτή μας προσπάθεια .. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ... με σύνεση και μετριοπάθεια μέχρι εκεί που φθάνουν ...ΤΩΡΑ οι δυνάμεις μας ... Μπράβο σας παιδιά ... Στην Άρτα ταξίδεψαν και οι Κορασίδες (αγώνας νικηφόρος με Αναγέννηση) οι Παμπαίδες Α (χάσαμε απο ΓΣ Άρτας) καθώς και οι παμπαίδες Β (κέρδισαν ΓΣ Αρτας!) ΄΄.




Προπονητής της ομάδας είναι ο Γιάννης Τριβυζάς Γιάννης, που κατευθύνει Ανδρες και Παίδες, που είναι ουσιαστικά οι ίδιοι παίκτες, με μέσο όρο ηλικίας τα 16 χρόνια, όπως και τις Κορασίδες.
Η, πρώτη, ομάδα του Κερκυραϊκού, που αγωνίσθηκε σε Εθνική Κατηγορία :


1 ΣΠΙΓΓΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 6 ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 9 ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΡΙΟΣ 23 ΖΕΡΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 10 ΜΠΑΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 12 ΜΠΟΧΤΗΣ ΔΟΝΑΤΟΣ 13 ΑΓΑΘΟΣ ΜΙΧΑΗΛ-ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 21 ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ 22 ΝΤΟΥΚΟ ΛΑΕΡΤΗΣ 24 ΠΑΓΙΑΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 25 ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 27 ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 33 ΞΕΝΙΔΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 34 ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 76 ΜΕΣΗΜΕΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 99 ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

No comments