Ο Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας δείχνει τον δρόμο της ανθρωπιάς, ΜΠΡΑΒΟ σε όλους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας δείχνει τον δρόμο της ανθρωπιάς, ΜΠΡΑΒΟ σε όλους



Όσα έκανε ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας για τον Γιωργάκη, (και) το Σάββατο (09/11), δεν άξιζε να χαθούν μέσα στον μεγάλο όγκο πληροφοριών του Σαββατοκύριακου, λόγω της αγωνιστικής δράσης. Γι' αυτό, επιλέξαμε να τα αναρτήσουμε σήμερα (11/11).



Οι υπεύθυνοι της ομάδας αποδεικνύουν πως τιμούν και σέβονται την ιστορία του συλλόγου και φροντίζουν, ώστε με κάθε τους κίνηση να τον «μεγαλώνουν» ακόμα περισσότερο. Δώρισαν, λοιπόν, στον μικρό μαχητή της ζωής μια φανέλα με τους 18 τίτλους του Ιωνικού, καθώς και το νούμερο 1. Όλοι οι παίκτες της ομάδας, μάλιστα, υπέγραψαν μ' έναν ασημένιο ανεξίτηλο μαρκαδόρο πάνω σε αυτήν, ενώ τού δόθηκε, επιπλέον, μία μπάλα Molten, στα χρώματα του Ιωνικού.
Σ' ένα τάιμ άουτ της ΑΕΚ, δεκαπέντε λεπτά πριν από την λήξη του αγώνα, μία από τις τσιρλίντερ παρέδωσε στον πατέρα του Γιωργάκη μια επιταγή 700 ευρώ, τα οποία προσφέρθηκαν από τον Ιωνικό. Επιπλέον 100 ευρώ, επίσης, προσφέρθηκαν από μια οικογένεια.



Συγχαρητήρια σε όλους για την πρωτοβουλία και την ενέργεια ! Μέσα στις δυσκολίες της καθημερινότητας, είναι σπουδαίο να βρίσκουμε χρόνο για τον συνάνθρωπο !   


Στο παρακάτω βίντεο, από το -1:35 και μετά, θα βρείτε το σχετικό απόσπασμα με τον Γιώργο Ιωάννου.

No comments