Αποκλειστικό: Ο γκολκίπερ Κοσάνοβιτς ήρθε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποκλειστικό: Ο γκολκίπερ Κοσάνοβιτς ήρθε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ




Αστραπιαία κινήθηκε η ΑΕΚ, με σκοπό να αντικαταστήσει τον Γιουνούς Οζμουσούλ, του οποίου το συμβόλαιο αποφασίστηκε να διακοπεί, και έφερε στην Ελλάδα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του greekhandball.com, για λογαριασμό της, τον Σέρβο τερματοφύλακα, Μίλαν Κοσάνοβιτς.
Ο πολύπειρος 38χρονος, ύψους 1.90, αθλητής προσγειώθηκε στη χώρα μας σήμερα (01/11) το απόγευμα και εφόσον περάσει με επιτυχία από τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες θα υποβληθεί, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την Ένωση.



Ο Κοσάνοβιτς, που έχει αγωνιστεί σε 9 διαφορετικές χώρες (Σερβία, Νορβηγία, Γερμανία, Β. Μακεδονία, Ισπανία, Δανία, Γαλλία, Βοσνία, Ισραήλ), έχει εμπειρία από μεγάλα Πρωταθλήματα, καθώς έχει παίξει σε Μπουντεσλίγκα (Γερμανία), Ασομπάλ (Ισπανία), LNH (Γαλλία) και έχει συνεργαστεί με σπουδαίες ομάδες, όπως η Μπάλινγκεν (Γερμανία), Μίντεν (Γερμανία), Βαρντάρ (Β. Μακεδονία), Φριγκορίφικος Μοράσο (Ισπανία), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), Βίμποργκ (Δανία), Ίστρ (Γαλλία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ). Μέχρι πρότινος ανήκε στην ισραηλινή, Μακάμπι Ρεχόβοτ. Έχει φορέσει, επιπλέον, την φανέλα της Εθνικής Σερβίας.







No comments