Συζητήσεις για την αναβάθμιση του ΠΕΑΚ Πάτρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συζητήσεις για την αναβάθμιση του ΠΕΑΚ Πάτρας


Στη φωτογραφία από αριστερά Κώστας Διαμαντόπουλος, Νικόλαος Παπαδημάτος και Αλέκος Μεντζελόπουλος.

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση, μεταξύ των ιθυνόντων του συλλόγου της Ακαδημίας Πάτρας και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΕΑΚ Πάτρας, με θέμα την αναβάθμιση και την βελτίωση τόσο των αθλητικών εγκατάστεων του κέντρου, όσο και του κλειστού γυμναστηρίου χάντμπολ, το οποίο χρησιμοποιείται ως έδρα από την ομάδα.

Στην συνάντηση ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΕΑΚ, Νικόλαος Παπαδημάτος, τόνισε ότι πυρήνας των γηπέδων είναι οι ομάδες και οι αθλητές τους, ενώ ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ακαδημίας και της Τ.ΕΧ. Πελοποννήσου, Κώστας Διαμαντόπουλος αλλά και ο έφορος του συλλόγου, Αλέκος Μεντζελόπουλος, παρέδωσαν σχετικό έγγραφο το οποίο περιλαμβάνει προτάσεις για την βελτίωση του κλειστού γυμναστηρίου.

Οι εκπρόσωποι της Ακαδημίας Πάτρας αναφέρθηκαν επίσης στις εκπαιδευτικές επισκέψεις που γίνονται ανά διαστήματα στο κλειστό από μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και στο γενικότερο μοντέλο λειτουργίας του, που έχει αναπτυχθεί από τη Ομποσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος.

Τέλος προτάθηκε από τον Νίκο Παπαδημάτο στον ομοσπονδιακό προπονητή ανάπτυξης Γιάννη Παπαγιαννόπουλο, η παραχώρηση όλου του εξοπλισμού του beach handball των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, ούτως ώστε να να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις των γηπέδων άμμου στο κολυμβητήριο Α. Πεπανός. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως γήπεδα, είτε ως προπονητικά κέντρα των εθνικών ομάδων.

No comments