Επιβεβαιώνεται το greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιβεβαιώνεται το greekhandball.com




Το greekhandball.com με απόλυτη ψυχραιμία και μακριά από συμπεριφορές πανικού, με μία φωνή, την ενυπόγραφη δική του, μακριά από καλές, κακές ή άλλες γλώσσες, επιχαίρει για το γεγονός ότι το ρεπορτάζ που παρουσίασε την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, ήδη, επιβεβαιώνεται πλήρως και αποτελεί καταλύτη εξελίξεων, αναφορικά με το ενδεχόμενο τηλεοπτικής κάλυψης των αγώνων πρωταθλήματος της Handball Premier, καθώς, όλοι, με την σχετική αναλογικότητα, βρίσκονται απέναντι στις ευθύνες που έχουν αναλάβει.

Τα προβλήματα λύνονται, άλλωστε, όταν είναι στο προσκήνιο.

Αναφερθήκαμε, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, στις μεταδόσεις από το πρωτάθλημα και όχι στις Εθνικές ομάδες, όπου, είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι η ΕΡΤ, σε όλα τα ομαδικά σπορ, καλύπτει εφόσον ενδιαφερθούν οι Ομοσπονδίες, τα παιχνίδια για τα οποία δεν απαιτούνται τηλεοπτικά δικαιώματα, οπωσδήποτε μάλιστα όλα όσα είναι στην "ομπρέλα" του δικτύου μεταδόσεων της EBU.

Η, πρόσφατη, μετάδοση της συνάντησης των Εθνικών ομάδων Γυναικών Ελλάδας-Ολλανδίας, εντάσσεται σε αυτή την λογική.

Για το πρωτάθλημα, μετά την αποκάλυψη του greekhandball.com, ασκούνται πιέσεις και καταβάλλονται, νέες, προσπάθειες, μετά και από την αφύπνιση που προκάλεσε η συμφωνία για κάλυψη του πρωταθλήματος πόλο.

Το χαντμπολ ελπίζει, αλλά, για το πρωτάθλημα, ακόμα, "όλα είναι στον αέρα".

Και το ίδιο ισχύει και για την Α1 Βόλεϊ Γυναικών, αν και η ΕΟΠΕ έχει ετοιμάσει για την ΕΡΤ, σύμφωνα με πληροφορίες μας, πρόταση για μετάδοση ενός εντός έδρας αγώνα καθεμίας από τις 12 ομάδες, με έμφαση ωστόσο στα πλέον εμπορικά παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Το βόλεϊ περιμένει μία συνάντηση με την ΕΡΤ, το χαντμπολ μίλησε ήδη, αλλά, προκειμένου να κλεισθεί συμφωνία για το πρωτάθλημα, θα πρέπει να συναντηθεί ξανά.

Τίποτα δεν μπορεί να αποκλεισθεί, αλλά, οι δυσκολίες είναι σαφείς, αν και μετά το ρεπορτάζ μας, οι ελπίδες για το πρωτάθλημα χαντμπολ αυξήθηκαν.

Πάντως, στην προηγούμενη συνάντηση η συμπεριφορά των εκπροσώπων της ΟΧΕ, επέτρεψε να κερδίσουν από παρευρισκόμενο, τον χαρακτηρισμό "ευγενείς", οπότε, έτσι ή αλλιώς, σε καλό κλίμα είναι οι συνομιλίες, κανείς άλλωστε δεν θα περίμενε το αντίθετο...

Ολοι, πλέον, αναζητούν τρόπο ώστε να πιέσουν, μέσω γνωστών, παλιών αθλητών, κομματικών στελεχών και άλλων.

Η νέα Διοίκηση της ΕΡΤ δεν έχει αντιμετωπίσει (όπως είναι φυσικό) όλες τις εκκρεμότητες σε σχέση με το αθλητικό τμήμα και υπάρχουν, ακόμα κάποια, ερωτηματικά ως προς την ημερομηνία-κλειδί της 20ης Οκτωβρίου, αν και τις τελευταίες ώρες, ακούγεται ότι αλλαγή μάλλον δεν θα υπάρξει.

Α, επειδή το greekhandball.com ακριβολογεί δημοσιογραφώντας, εντός των πλαισίων των κανόνων δεοντολογίας, θυμίζουμε ότι είχαμε γράψει πως "η ΕΡΤ, συνολικά, προσανατολίζεται στην αλλαγή του τρόπου με τον οποίο διαχειρίζεται το αθλητικό προϊόν, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, από τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα είναι ακόμα λιγότερες σε σχέση με τη φετινή σεζόν, συνολικά, οι μεταδόσεις της".

Από τη νέα σεζόν, λοιπόν. Δεν το αντιλήφθηκαν οι "γλώσσες" ;

Ψυχραιμία και ειλικρινά, ελπίζουμε, θέλουμε και αγωνιζόμαστε για τα καλύτερα ώστε να καλυφθεί τηλεοπτικά το πρωτάθλημα χαντμπολ, όπως, αναμφίβολα ΠΡΕΠΕΙ και είναι ΔΙΚΑΙΟ να συμβεί.

Νίκος Δελαγραμμάτικας

No comments