Κληρώνει για Ολυμπιακό στο EHF Cup - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κληρώνει για Ολυμπιακό στο EHF Cup



Ο Ολυμπιακός μετά την ψυχωμένη νίκη επί της Τιμισοάρα και την πρόκρισή του στον τρίτο προκριματικό γύρο του EHF Cup, μπαίνει στην αυριανή κλήρωση της Βιέννης (15/10, 12:00 ώρα Ελλάδος) ως ανίσχυρος. Το έργο του αναμένεται αρκετά δύσκολο καθώς τον περιμένουν ομάδες μεγαλύτερης δυναμικότητας και θα χρειαστεί αρκετή δόση τύχης προκειμένου να κληρωθεί με έναν βατό αντίπαλο.
Τα παιχνίδια του τρίτου γύρου είναι διπλά με τον πρώτα να διεξάγονται στις 16 και 17 Νοεμβρίου, ενώ τα δεύτερα μια εβδομάδα αργότερα, στις 23 και 24 Νοεμβρίου.

Την κλήρωση μπορείτε να την παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση από το επίσημο δίκτυο της διοργάνωσης σε youtube και facebook.

https://www.facebook.com/ehfeuropeancup/

https://www.youtube.com/user/ehfTV


Ισχυροί: Κουένκα,Φούχσε Βερολίνου, Μπάλατον,Mαγδεμβούργο, Ράιν Νέκαρ Λόβεν, Μελσούνγκεν, Μέταλουργκ Σκοπίων,Σαμπερί, Ναντ, Νιμ, Λογκρόνο , Σίλκεμποργκ, Χόλστεμπρο, Ταταμπάνια, Νέξε, Οπόλε, .


Ανίσχυροι: Ολυμπιακός,Άλφα Χάρντ  Άζοτι , Αντεμάρ Λεόν, Ζαπορόζι, Γκόρνικ Ζάμπρε,Άλφα Χάρντ, Γκορένιε, Άρενταλ (Νορβηγία), PAUC, Σουργκόι, ΣΚΑ Μινσκ,  Μπενφίκα , Πλζέν, Ακίλες Μπόκολ , Μάλμε , Βίντετουρ, 

No comments