Νίκος Χιώτης : ΄΄Ηγέτης μας ο Μπακαούκας, εγώ είμαι απλά ένας στρατιώτης και όλοι θέλουμε να διαφημίσουμε το άθλημα μέσα από το νησί μας΄΄ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκος Χιώτης : ΄΄Ηγέτης μας ο Μπακαούκας, εγώ είμαι απλά ένας στρατιώτης και όλοι θέλουμε να διαφημίσουμε το άθλημα μέσα από το νησί μας΄΄


Ομορφη βραδιά η αποψινή, ακόμα καλύτερη για την Σαλαμίνα, που πανηγυρίζει την νίκη της επί της Ακαδημίας Σπορ της Πάτρας με 27-22.
Ο Νίκος Χιώτης, από τους στυλοβάτες της ομάδας της Σαλαμίνας, δήλωσε στο greekhandball.com για την επιτυχία των νησιωτών :
΄΄ Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην ομάδα της Πάτρας, η οποία ήταν άξια αντίπαλος ! Παρά το γεγονός ότι είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία, έδειξε ότι έχει ποιότητα και θα πετύχει αρκετές νίκες. Εμείς με την σειρά μας, φανήκαμε άστοχοι στο πρώτο 15λεπτο. Είχαμε 5 ή 6 δοκάρια και έτσι δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο να είναι μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο σοβαροί, ανατρέψαμε το εις βάρος μας σκορ και κρατήσαμε την διαφορά μέχρι το τέλος. Η άμυνα και το τέρμα συνέβαλαν καταλυτικά για την επίτευξη της νίκης. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε τον απολογισμό μας΄΄.
Ο ίδιος, πάντως, αποποιείται τον χαρακτηρισμό ΄΄ηγέτης΄΄της προσπάθειας της Σαλαμίνας :
΄΄Ηγέτης είναι μόνο ο Μπακαούκας. Εγώ είμαι απλά ένας στρατιώτης του αθλήματος που θα συνεχίζω να το υπηρετώ, είτε φορώντας την εμφάνιση και παίζοντας, είτε σαν παράγοντας της Σαλαμίνας. Σκοπός μας είναι να διαφημίσουμε το άθλημα μέσα από το νησί μας΄΄. 

No comments